Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανηγυρισμοί και χαμόγελα στο «στρατόπεδο» Μπίκα έξω από το Επιμελητήριο (video)

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου και των μελών  Συμβουλίου  στο Επιμελητήριο Ημαθίας, με μεγάλο νικητή τον Γιώργο Μπίκα, επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Ανανέωση», με 1497 σταυρούς προτίμησης έναντι 832 που έλαβε ο έτερος υποψήφιος Τάσος Γιάγκογλου, επικεφαλής του συνδυασμού
«Ημαθία Επιμελείν». Μια ώρα μετά την ολοκλήρωση του εκλογικής διαδικασίας και το κλείσιμο των καλπών, άρχισαν να ανακοινώνονται τα πρώτα αποτελέσματα των 6 τμημάτων, που «έδειχναν» από την αρχή ένα σαφές προβάδισμα Μπίκα. 
Οι δυο υποψήφιοι βρισκόταν συνεχώς μέσα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, σημειώνοντας τα αποτελέσματα και κάνοντας τους υπολογισμούς τους. Με την ανακοίνωση του αποτελέσματος και του τελευταίου τμήματος, Μπίκας και Γιάγκογλου αντάλλαξαν χειραψία και αφού προχώρησαν στις σχετικές δηλώσεις στα ΜΜΕ, ο Γιώργος Μπίκας βγήκε από το κτίριο και έπεσε κυριολεκτικά στην αγκαλιά των δικών του και των υποψηφίων του, που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες, δίνοντάς του συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη. Δείτε το βίντεο:






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ