Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάει για του χρόνου η απόφαση για το Κισσαμικός - Βέροια

Εκδικάστηκε η υπόθεση της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΑΟΧ Κισσαμικό και την Βέροια που δεν διεξήχθη λόγω της καθυστερημένης άφιξης της ομάδας της Ημαθίας. Στην αίθουσα συνεδρίασης του Αθλητικού Δικαστή «μεταφέρθηκαν» όλες οι λεπτομέρειες και οι συνεννοήσεις για την αναμέτρηση του ΑΟΧ
Κισσαμικού με την Βέροια που δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της μη παρουσίας της ομάδας της Ημαθίας στο γήπεδο την προκαθορισμένη ώρα.

Πλέον η υπόθεση θα κριθεί από τις Δικαστικές Αρχές της Football League και θα ανακοινωθεί αν θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία η αναμέτρηση, ή θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του ΑΟΧ Κισσαμικού.

Πάντως δεν αναμένεται η απόφαση να βγει σύντομα, αφού οι δύο πλευρές πήραν προθεσμία για τα υπομνήματα τους μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2018. Ο δικηγόρος του ΑΟΧ Κισσαμικού, Άρης Λιχναράς, ζήτησε να πάρει η ομάδα των Χανίων τους τρεις βαθμούς, ενώ από την πλευρά της Βέροιας, ο Παναγιώτης Μπιλίρης, είπε πως η ομάδα δεν έφτασε στον προορισμό της λόγω ανωτέρας βίας.


Ο δικηγόρος της Βέροιας παρουσίασε βεβαιώσεις των υπευθύνων του αεροδρομίου και της αστυνομίας για το πρόβλημα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και υποστήριξε πως από την πλευρά της ομάδας της Ημαθίας έγινε αίτημα για την αναβολή του αγώνα στην Football League και τον ΑΟΧ Κισσαμικό για την επόμενη ημέρα (Δευτέρα 24/11).

Από τον ΑΟΧ Κισσαμικό υποστήριξαν πως δεν υπάρχει λόγος ανωτέρας βίας, αφού στην Βέροια δεν προνόησαν να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η ομάδα να βρίσκεται στο γήπεδο την προκαθορισμένη ώρα της αναμέτρησης και έτσι σύμφωνα με όσα ορίζει ο ΚΑΠ θα πρέπει να χάσει τον αγώνα με 3-0. «Θα μπορούσαν να είχαν πάρει το πλοίο που έχει καθημερινά δρομολόγια, άλλωστε εμείς αυτό χρησιμοποιούμε σε όλα μας τα ταξίδια που κάνουμε τον ανάποδο προορισμό από την Βέροια 20 φορές μέσα στη σεζόν».

Στην διαδικασία της εκδίκασης, πάντως, υπήρξε επισήμανση για την έλλειψη επίσημης αλληλογραφίας από την πλευρά της Βέροιας που δεν έστειλε έγγραφα για την αδυναμία να ταξιδέψει στην ώρα της, αλλά και για το αίτημα της αναβολής. Ο δικηγόρος της πλευράς της Βέροιας τόνισε πως όλα έγιναν τηλεφωνικά και σε επίπεδο διοίκησης της Βέροιας με την διοίκηση της Football League.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ

ΤΡΙΤΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Ορίζεται το παιχνίδι επίσημα από την Football League για την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2017 στις 15:00.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

• Η ομάδα της Βέροιας κάνει ενέργειες για να κλείσει αεροπορικά εισιτήρια και διαπιστώνουν πως δεν υπάρχουν διαθέσιμα για Χανιά – Ρέθυμνο ή Ηράκλειο για το Σάββατο 23 Νοεμβρίου. Μοναδική διέξοδος για να μεταβούν αεροπορικώς είναι η Κυριακή πρωί (09:10 – Θεσσαλονίκη – Ηράκλειο).• Ζητούν αμέσως με επίσημο έγγραφο τους προς την Football League την αλλαγή ώρας του αγώνα σε 16:00 αντί για 15:00, αλλά δεν υπάρχει συναίνεση από την πλευρά του ΑΟ Χανιά Κισσαμικού και έτσι το αίτημα δεν γίνεται δεκτό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

• Η ομάδα της Βέροιας βρίσκεται κανονικά στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και περιμένει να πετάξει με την πτήση των 09:10 για το Ηράκλειο.

• Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου ενημερώνουν πως καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω ομίχλης, θα υπάρχει καθυστέρηση και θα πρέπει να περιμένουν για νεότερη ενημέρωση.
• Αμέσως ενημερώνεται η διοίκηση της Football League με την διοίκηση της Βέροιας να ζητά αναβολή της αναμέτρησης, ή διεξαγωγή της την επόμενη ημέρα (Δεύτερα 24/11), αφού η ομάδα δεν είχε βρει εισιτήρια επιστροφής για την ίδια ημέρα και θα έμενε το βράδυ στα Χανιά.
• Μετά από συνεννόηση ανάμεσα στην διοργανώτρια και τις δύο ΠΑΕ φτάνει έγγραφο στο γήπεδο για τον διαιτητή της αναμέτρησης, το οποίο αναφέρει πως «μετά από συνεννόηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16:00».
• Η ομάδα του ΑΟΧ Κισσαμικού αναφέρει πως είχε προτείνει από την αρχή η αλλαγή της ώρας να γίνει 17:00 και όχι 16:00 χωρίς να δεχθεί η Βέροια.
• Η ομίχλη πέφτει και η κίνηση στο αεροδρόμιο γίνεται κανονικά μετά τις 12:00, με την πτήση της Βέροιας να φεύγει στις 13:15 και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στις 14:25.
• Η αποστολή της Βέροιας αναχωρεί με λεωφορείο για τα Χανιά.
• Στις 16:00 ο διαιτητής βγήκε στον αγωνιστικό χώρο για την σέντρα, περίμενε τα 15 λεπτά που ορίζει ο κανονισμός και αναγράφει στο φύλλο αγώνα πως η αναμέτρηση δεν έγινε επειδή δεν παραβρέθηκε στο γήπεδο η ομάδα της Βέροιας.

Πηγή: Footballeaguenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ