Quantcast

http://picasion.com/

Ουνγιαλίδης: «Οσο πιο γρήγορα σωθεί η Βέροια, τόσο καλύτερα»

Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά ήταν αυτός που έκανε την ασίστ στον Βανκεβάι. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουνγιαλίδη, που έκανε τη σέντρα και έτσι ήρθε το πολύτιμο και πολυπόθητο συνάμα τρίποντο για την ομάδα του Χαραλαμπίδη επί της Σπάρτης στο ματς του Σαββάτου (1-0). «Ηταν αυθόρμητη ενέργεια. Αυτό μου βγαίνει στο γήπεδο, μου αρέσει να
συγκλίνω προς τα μέσα. Σήκωσα το κεφάλι μου, είδα τον Ρούνεϊ, έκανε την κίνηση και σκόραρε», ήταν τα λόγια του Ουνγιαλίδη στη «Metrosport» μία μέρα μετά την επίτευξη της νίκης για τη Βέροια. Η αλήθεια είναι ότι και πέρσι έκανε τέτοιες ενέργειες ουκ ολίγες φορές με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα.

Τί σημαίνει ωστόσο η νίκη επί της Σπάρτης;

«Ηταν ανάσα. Είχαμε να παίξουμε άλλωστε δύο εβδομάδες. Συνάμα ήταν η πρώτη νίκη στην έδρα μας, που επίσης είναι σημαντικό για την προσπάθεια σωτηρίας, ενώ καταφέραμε να ανταπεξέρθουμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο Ουνγιαλίδης και συμπλήρωσε. «Πιστεύω στην ομάδα. Εχουμε καλό ρόστερ. Οσο πιο γρήγορα σωθεί η ομάδα, τόσο καλύτερα. Ακόμη είναι αρχή. Εχουμε δρόμο. Εχουμε παίξει 5 παιχνίδια σε 34 στροφές». Οσο για τον ίδιο; «Εχω χρόνο μπροστά μου. Αναμφίβολα, η περσινή γεμάτη χρονιά ήταν κίνητρο για μένα. Στη Βέροια είμαι βασικό στέλεχος, αλλά ουδείς αναντικατάστατος. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθείς να δίνεις ότι καλύτερο μπορείς», ήταν τα λόγια του 23χρονου ακραίου μπακ-χαφ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ