Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι συναυλίες που ξεσήκωσαν τη Βέροια το 2017

Πολλές και σημαντικές ήταν οι συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στη Βέροια το έτος που μας αφήνει σε λίγες ώρες. Για μια ακόμη χρονιά, η πρωτεύουσα της Ημαθίας διακρίθηκε για τον πολιτιστικό της χαρακτήρα, με τον κόσμο να διασκεδάζει σε έντεχνους, ροκ, ελαφρολαϊκούς και λαϊκούς ρυθμούς. Το μεγαλύτερο καλλιτεχνικό «μπαμ» της
φετινής χρονιάς ήταν η παρουσία του Βασίλη Καρρά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Πατρίδας, καθώς πάνω από 5.000 άτομα κατέκλυσαν το γήπεδο του χωριού. Μεγάλη προσέλευση κοινού είχαμε επίσης στη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη το καλοκαίρι στο θέατρο Άλσους, ενώ εξαιρετική ήταν η μουσικοθεατρική παράσταση που παρουσίασε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στο Χώρο Τεχνών. Χαραγμένη στη μνήμη των Βεροιωτών θα μείνει και η εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στην πρεμιέρα του επταήμερου γλεντιού στην Πατρίδα. Για το τέλος, αφήσαμε την «Εύηχη Πόλη», η οποία φιλοξένησε στην Πλατεία Εληάς τον ροκά Γιάννη Αγγελάκα και στην Πλατεία Ωρολογίου τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Δείτε μια σειρά από video από τις συναυλίες που ξεσήκωσαν τη Βέροια το 2017:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ