Quantcast

http://picasion.com/

Λιάγκας για Κολέτσα: Για αυτόν τον λόγο έφυγε από την εκπομπή μου

Τον λόγο που η Χριστίνα Κολέτσα αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα την ώρα της συνέντευξης αποκάλυψε ο παρουσιαστής. Ο Γιώργος Λιάγκας μιλώντας στο «Man of Status» εξήγησε τι ακριβώς έγινε και γιατί δεν παίχτηκε ποτέ το επεισόδιο με την Χριστίνα Κολέτσα στο «Last Night». «Δεν αποχώρησε ποτέ κανένας καλεσμένος από την εκπομπή. Στο
συγκεκριμένο περιστατικό η κοπέλα ήταν πολύ πιεσμένη, πράγμα το οποίο μου το είπε και η ίδια κατά την διάρκεια της συνέντευξης, και αποφασίσαμε από κοινού να μην συνεχίσουμε. Όλο μάλιστα αυτό έχει αποτυπωθεί στις κάμερες. Για προφανείς λόγους δεν το παίξαμε» δήλωσε ο παρουσιαστής.

Στην συνέχεια ο ίδιος μίλησε και για την δουλειά του, λέγοντας πως αυτό που πρέπει να κάνει είναι να «σκάψει» την ψυχή του καλεσμένου την ώρα της συνέντευξης.

«Ο δημοσιογράφος οφείλει να σκάψει στην ψυχή και το μυαλό του καλεσμένου και να του δώσει την δυνατότητα να βγάλει την αλήθεια του. Πολλοί σημαντικοί άνθρωποι έχουν εξομολογηθεί πολύ προσωπικές και δύσκολες στιγμές που έχουν βιώσει στην ζωή τους. Και έχουν μιλήσει χωρίς φόβο για όλα. Μάλιστα είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη ημέρα όλοι ανεξαιρέτως με έχουν πάρει τηλέφωνο ή μου έχουν στείλει μήνυμα για να με ευχαριστήσουν για την υπέροχη κουβέντα που είχαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ