Quantcast

http://picasion.com/

Νέες παραλαβές «Σιούτης» Γούνα - Δέρμα: Αντιμετωπίστε το κρύο με στυλ στις casual και γιορτινές εμφανίσεις σας

Από όλα τα πανωφόρια του χειμώνα, η γούνα και το δέρμα αποτελούν φέτος τις μεγαλύτερες τάσεις, προσδίδοντας διαχρονικό στυλ και φινέτσα στις εμφανίσεις μας, ενώ ταυτόχρονα μας κρατάνε ζεστούς. Στο κατάστημα «Σιούτης», που από το 1978 αποτελεί εγγύηση στα Γουναρικά και τα Δερμάτινα Είδη, μπορείτε να δοκιμάσετε τις νέες παραλαβές
σε γυναικεία γούνινα παλτό, ζακέτες και γιλέκα, σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, με την εγγύηση ποιότητας της πολυετούς εμπειρίας στο χώρο. 
Στο κατάστημα «Σιούτης» θα βρείτε όλη τη νέα κολεξιόν για το χειμώνα του 2018. Μοδάτες και κλασσικές επιλογές σε γυναικεία και ανδρικά παλτό, μπουφάν, τσάντες και αξεσουάρ. Δείτε παρακάτω ένα μέρος από την απίστευτα μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα και που θα καλύψει κάθε γούστο, περίσταση και μπάτζετ.
Γουναρικά είδη υψηλής ποιότητας σε όλα τα είδη γούνας όπως βιζόν, Blackglama, Lynx, Chinchilla, Sable, Αστραγκάν, Swakara, Αλεπού, Lapin κλπ.

Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εξυπηρέτηση και μετά την πώληση (After Sales Service) που περιλαμβάνει: μεταποίηση, διορθώματα, βαφή, καθάρισμα κλπ.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Στόχος της επιχείρησης, είναι να προσφέρει γούνινα και δερμάτινα ενδύματα και αξεσουάρ, ακολουθώντας τις προσταγές της μόδας όσο τον δυνατόν ποιοτικότερα και στις πιο προσιτές τιμές. Επισκεφθείτε τα καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» και δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα.

Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
2. Κατάστημα: Παραλία Κατερίνης
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ


Δείτε τις νέες παραλαβές σε γυναικεία γουναρικά, καθώς και τη γυναικεία και ανδρική κολεξιόν σε Γούνα - Δέρμα - Αξεσουάρ












Νέες παραλαβές σε δερμάτινα ανδρικά και γυναικεία τζάκετ














Στο κατάστημα «Σιούτης» θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία και ανδρικά πανωφόρια από γούνα και δέρμα, καθώς και αξεσουάρ και τσάντες









Δερμάτινα μπουφάν Γυναικεία















Δερμάτινα μπουφάν Ανδρικά



















Γούνινα γιλέκα



Γούνινα αξεσουάρ (γιακάδες, κασκόλ, καπέλα, σκούφους, παντόφλες γούνινες κλπ.)



Δερμάτινα γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ (γάντια, ζώνες και καπέλα)






Δερμάτινες τσάντες





Καταστήματα «ΣΙΟΥΤΗΣ» θα βρείτε:
1. Κεντρικό Κατάστημα: Εδέσσης 6, Βέροια
2. Κατάστημα: Παραλία Κατερίνης
2. Εργαστήριο: Σιάτιστα
Βρείτε μας και στο facebook ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ