Quantcast

http://picasion.com/

My style rocks: Τα «έχωσε» στον Στέλιο Κουδουνάρη η... «νύφη» της Βέροιας (video)

«Ένιωσα προσβεβλημένη»
Ενοχλημένη ένιωσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μέλλουσα σύζυγος του Βεροιώτης πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου, όταν ο Στέλιος Κουδουνάρηςτης είπε πως τον έκανε να αισθανθεί βλάκας. Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια του My Style Rocks δεν κατάφερε να ντύσει σωστά τους συνοδούς της για το Gala

επεισόδιο της Παρασκευής. «Ήθελα να πω κάτι, απλά δεν ήμουν στο κατάλληλο mood. Το είδατε κιόλας. Στο περασμένο Gala, ο κύριος Στέλιος, είπε ότι τον κάνω να αισθάνεται βλάκας. Δεν ξέρω αν το ακούσατε. Επειδή ήταν στο τέλος του γυρίσματος , με την δικαιολογία ότι δεν είχα ντύσει σωστά τους συνοδούς μου(…) Ένιωσα πάρα πολύ προσβεβλημένη, γιατί σαν άνθρωπος έχω δείξει το πόσο ευγενική είμαι. Δεν σας έχω φέρει ούτε μία φορά σε δύσκολη θέση, κανέναν», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, θέλοντας να την κάνει να αισθανθεί πιο όμορφα, της ξεκαθάρισε: «Εκτιμώ και σέβομαι πάρα πολύ την ευγένειά σου και την στάση σου μέσα στο παιχνίδι. Γιατί όντως, είσαι ένα πάρα πολύ ευγενικό κορίτσι και λιτό και πολύ καθώς πρέπει. Πραγματικά μου αρέσεις και σε συμπαθώ πάρα πολύ. Εκείνη την ημέρα, είπα σε όλα τα κορίτσια ότι δεν είχαν ντύσει σωστά τους συνοδούς τους. Απλά εσύ επανέλαβες τρεις φορές, εάν δεν κάνω λάθος, μία δικαιολογία, που ήταν ότι θα ντυθούμε avant gard, εμείς, ο κλειστός κύκλος και όλοι οι άλλοι είναι ντυμένοι έτσι. Το οποίο δεν υφίσταται σε καμία πραγματικότητα».



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ