Quantcast

http://picasion.com/

Κρεοπωλείο «Άρωμα»: Η "μπουτίκ" του κρέατος με τις προσιτές τιμές

Στο κρεοπωλείο-μπουτίκ «Άρωμα», θα βρείτε την κορυφαία ποιότητα κρέατος στη Βέροια. Τα προϊόντα «Άρωμα» της "Φάρμας Κουτσιώφτη", είναι διάσημα σε όλη την Ελλάδα για τις ιδανικές συνθήκες διαβίωσης και διατροφής των ζώων. Στο κρεοπωλείο μας, Βενιζέλου 54 στη Βέροια, σας προσφέρουμε την εξαιρετική ποιότητα, σε πολύ προσιτές
τιμές. Για να φέρουμε την γεύση «Άρωμα», στο καθημερινό τραπέζι της κάθε οικογένειας.
Προσφέρουμε σε εσάς και τα παιδιά σας, διασφαλισμένης ποιότητας κρέας, ακολουθούμενο από σημαντικές διακρίσεις και βραβεία ποιότητας και γεύσης.

Στο κατάστημά μας, θα σας βοηθήσουμε στην επιλογή του κατάλληλου «κομματιού» σύμφωνα με τις ανάγκες σας και θα σας προτείνουμε νέες γευστικές επιλογές. Και κάθε μέρα, μια προσφορά... έκπληξη!





Γιατί «Άρωμα»;
Το μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ αποτελεί προϊόν καινοτομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την «ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΤΣΙΩΦΤΗ», την πιο σύγχρονη και εξελιγμένη μονάδα εκτροφής βοοειδών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Εκεί τα ταυρίδια έχουν άριστες συνθήκες διαβίωσης. Μεγαλώνουν ακούγοντας κλασσική μουσική και τρέφονται με 100% φυσικά αρωματικά φυτά της Ελληνικής γης, όπως ρίγανη, βασιλικό και δυόσμο, που παρέχουν φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες εμπλουτίζοντας τους μύες με Ω3 και ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

Το μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ προσφέρει μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία, παρασύροντας και τις 5 αισθήσεις. Οι λεπτές ίνες χαρίζουν μαλακή υφή στο χυμώδες κρέας, με το χαρακτηριστικό χρώμα και άρωμα να γίνεται αμέσως αντιληπτό κατά την διάρκεια του μαγειρέματος.

«Άρωμα»
Κρεοπωλείο
Βενιζέλου 54 Βέροια
Τηλ: 2331071823

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ