Quantcast

http://picasion.com/

Κολέτσα: «Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα»

Λίγες ημέρες πριν από το τέλος του ριάλιτι περιπέτειας Nomads, η Χριστίνα Κολέτσα επέλεξε να αποχωρήσει οικειοθελώς. «Δεν μετάνιωσα που αποχώρησα. Το έκανα την κατάλληλη στιγμή. Ο λόγος ήταν γιατί το Nomads, είχε φτάσει σε ένα σημείο που από παιχνίδι εξελισσόταν σε πόλεμο. Από τη στιγμή που έφυγα και μετά έγιναν πράγματα που δεν θυμίζουν τόσο πολύ παιχνίδι. Υπήρχαν και νωρίτερα προβλήματα και διαμάχες, αλλά η ατμόσφαιρα πια είχε αρχίσει να μυρίζει μπαρούτι. Έφτασα σε ένα σημείο που το να μείνω αμέτοχη, το οποίο έκανα αρκετές φορές κατά τη διάρκεια, ήταν πλέον σαν να παίρνω θέση. Επομένως θεώρησα πως όλο αυτό θα γίνει ένας χώρος που εμένα δεν θα με ευχαριστεί, ένα περιβάλλον που δεν θα ήθελα να ζω και θεώρησα πως ήταν προτιμότερο να αποχωρήσω παρά να πιεστώ. Δεν ήθελα να γίνω μέρος όλου αυτού»αναφέρει στο Tv Έθνος.

Ως παίκτρια του ριάλιτι καθυστέρησε να δείξει τις δυνατότητες της. Ετσι κάποιοι έσπευσαν να πουν πώς δεν ήταν από τις πιο δυναμικές παρουσίες. Η ίδια ανέτρεψε τα δεδομένα στην πορεία καταγράφοντας νίκες.

«Ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας και η απόδοση μου άρχισε να αλλάζει όταν τα αγωνίσματα έγιναν ατομικά και ήμουν υπεύθυνη του εαυτού μου κι όχι για όλη την ομάδα. Το να πάω άλλη μία ήττα στην ομάδα μου ήταν για εμένα τρομερό φορτίο κι αυτό με έκανε χειρότερη. Μόλις αυτό έφυγε από πάνω μου, άρχισα να λειτουργώ με περισσότερη ηρεμία», καταλήγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ