Quantcast

http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα που τρέλανε το Λονδίνο (φωτο)

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην Αθηνά Βαφείδου έκανε ο Νάσος Γουμενίδης. Ο γνωστός Αθηναίος δημοσιογράφος, ο οποίος θεωρείται η... «αλεπού» της Ελληνικής Showbiz σχολίασε με πολύ θερμά λόγια την παρουσία του γνωστού μοντέλου από τη Βέροια στην Μεγάλη Βρετανία. Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο που δημοσίευσε στο gossip-tv.gr/nassos«Άλλο ένα
κορίτσι που αποφάσισε να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της και να ψάξει τον μέλλον της στο εξωτερικό. Βλέπετε είναι πολύ δύσκολο να είσαι πιτσιρίκα, αξιοπρεπής, ανεξάρτητη και να επιβιώσεις στην Ελλάδα το 2017.
Να θέλεις ρε παιδί μου να κάνεις καριέρα επειδή το αξίζεις και όχι επειδή ανοίγεις τα πόδια σου στον κάθε λίγδα με δήθεν επιρροή. Έτσι και η Αθηνά Βαφείδου. Είδε και αποειδε την βρωμιά της πιάτσας και αποφάσισε να μεταναστεύσει και να δουλέψει στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο. Εκεί το κορίτσι προσπαθεί να καθιερωθεί στον κόσμο της μόδας με παράλληλες σπουδές στο σχέδιο, ενώ δεν αφήνει και το μπλόγκ της με αντικείμενο την μόδα. Επίσης παρακολουθεί σεμινάρια life coaching. Όσο για την εικόνα της; Έχει τρελάνει τους ξανθομπουμπουρες Βρετανούς που έχουν συνηθίσει τις γυναίκες τους με τρίχες παντού…»


















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ