Quantcast

http://picasion.com/

Η ομιλία του Λαφαζάνη στην Εληά - Ποιοι Βεροιώτες ήταν εκεί (φωτο)

«Φωτιά και τσεκούρι σε όσους προσκύνησαν τη νέα κατοχή» 
Με μια ανοιχτή ομιλία στον πολυχώρο της Εληάς, έκλεισε την επίσκεψή του στην Ημαθία ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης. Την εκδήλωση συντόνιζε η Δέσποινα Ανδρεάδου, ενώ τοποθέτηση έκανε και ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Σάκης
Αποστολόπουλος. Ο πρόεδρος της ΛΑ.Ε. επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στον αγώνα του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς και τόνισε πως η Ελλάδα μπορεί να πάρει την τύχη στα χέρια της. 
«Με τον αγώνα μας, έχουμε γλυτώσει χιλιάδες σπίτια, παρά τον μικρό μας όγκο. Δε σώζουμε βίλες αλλά σπίτια, όσο και αν αυτό θέλουν να προβάλλουν. Οι επεμβάσεις μας μέχρι στιγμής ήταν σωτήριες. Έχουμε επεξεργαστεί τρόπους αποτελεσματικούς και για αναστολή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που θα τους κάνουμε ρεζίλι για τα αίσχη τους» υπογράμισσε χαρακτηριστικά.
Αναφέρθηκε επίσης και στο κύκλωμα των συμβολαιογράφων των Αθηνών που κάνουν τους πλειστηριασμούς και θησαυρίζουν. «Το κίνημα αυτό μπορεί να ανατρέψει την Κυβέρνηση. Να παραδειγματιστούμε από τις μεγάλες στιγμές του ελληνικού λαού για να πάμε μπροστά. Φωτιά και τσεκούρι σε όσους προσκύνησαν τη νέα κατοχή» σχολίασε με πολύ καυστικό τρόπο. 
Όσον αφορά την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έκανε σκληρή κριτική, αναφέροντας πως είπαν ψέματα και έδωσαν υποσχέσεις για έξοδο από τα μνημόνια. Όπως είπε αυτή η πολιτική οδηγεί το λαό στο γκρεμό. Τέλος, έκανε έκκληση στους πολίτες της Βέροιας και όλης της Ελλάδας να δώσουν ευκαιρία στο κίνημα να ανατρέψει την κατάσταση. «Υπάρχει ελπίδα αν ενωθούμε, υπάρχει καινούριος δρόμος και η ΛΑΕ έχει πρόταση» ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο πρώην υπουργός.
Στην πολιτική εκδήλωση είδαμε πολλές και σημαντικές παρουσίες από την πολιτική ζωή της Βέροιας. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Σοφιανίδη, τους δημοτικούς συμβούλους Αντώνη Μαρκούλη, Μιχάλη Σουμελίδη, Σάκη Αποστολόπουλο, Νίκο Μωυσιάδη, Νίκο Μπέκη, Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου, Δημήτρη Τραπεζανλή και τον πρόεδρο των Αστικών Παύλο Παυλίδη.


























ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ