Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Βέροια - Απεγκλωβισμός ηλικιωμένης (φωτο)

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 9 το πρωί της Δευτέρας σε διαμέρισμα στην οδό Ανοίξεως και Σκρα, στο ύψος του Αρχαιολογικού Μουσείου Βέροιας. Από το διαμέρισμα που διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα, άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί και ανάστατοι οι γείτονες κάλεσαν την Πυροσβεστική, που έσπευσε άμεσα στο σημείο. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
προσέγγισαν το διαμέρισμα με σκάλα από το μπαλκόνι και κατάφεραν να βγάλουν την ηλικιωμένη, μεταφέροντάς την στο διπλανό διαμέρισμα και στη συνέχεια εκτός κτιρίου. 
Η επέμβασή τους ήταν άμεση και η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ηλικιωμένης έγινε γρήγορα και μεθοδικά, καθώς πέρα από τους πολύ καπνούς που έπνιγαν το διαμέρισμα, ακούγονταν κατά διαστήματα και μικρές εκρήξεις. 
Η κυρία εμφανώς σοκαρισμένη αλλά έχοντας τις αισθήσεις της, αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Βέροιας και η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Ευτυχώς χάρη στην άμεση επέμβαση και πετυχημένη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, το συμβάν δεν είχε τραγική κατάληξη. Δείτε φωτογραφίες:





















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ