Quantcast

http://picasion.com/

Φωτιά σε εργοστάσιο στην Πατρίδα - Τι ανακοίνωσε η Πυροσβεστική;

Ανακοίνωση για την πυρκαγιά που ξέσπασε τη Δευτέρα σε παλιό εργοστάσιο στην Πατρίδα, εξέδωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας. Όπως αναφέρει, χρειάστηκε η συνδρομή συνολικά 8 οχημάτων και 18 ανδρών, από Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια και Γιαννιτσά, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας την 11-12-2017 και περί ώρα 18.05’, κλήθηκε για κατάσβεση πυρκαγιάς εντός κτιρίου εργοστασιακού συγκροτήματος (πρώην κονσερβοποιία), ιδιοκτησίας Εθνικής Τράπεζας Α.Ε., στη Τ.Κ. Πατρίδας, Δ.Εν. Δοβράς του Δήμου Βέροιας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές μόνο ζημιές.

Για την αντιμετώπιση του συμβάντος η Υπηρεσία μας επενέβη με πέντε (5) πυροσβεστικά οχήματα και δώδεκα (12) άτομα, ενώ στο έργο της συνέδραμαν η Π.Υ. Νάουσας με ένα (1) όχημα και δύο (2) άτομα , η Π.Υ. Αλεξάνδρειας με ένα (1) όχημα και δύο (2) άτομα και η Π.Υ. Γιαννιτσών με ένα (1) όχημα και δύο (2) άτομα.

Επίσης συνέδραμε ο Δήμος Βέροιας με μία (1) υδροφόρα και ένα (1) σκαπτικό μηχάνημα (JCB), η Τ.Κ. Πατρίδας με ιδιωτικό σκαπτικό μηχάνημα (JCB), η Εθνική Τράπεζα Α.Ε. με ιδιωτικό φορτωτή, καθώς και η ΔΕΗ.
Το έργο της κατάσβεσης συντόνιζε ο Διοικητής της Υπηρεσίας μας Επιπυραγός Κουβακάς Αλέξανδρος.
Σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς ενεργείται προανάκριση από την Υπηρεσία μας. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ