Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φέτος από το «Ειλικρίνεια» παίρνουμε και τη Βασιλόπιτα! Δείτε τι μας ετοίμασε

Τα Χριστουγεννιάτικα τραπέζια μας ακόμα θυμούνται τα εντυπωσιακά πιάτα που στρώθηκαν με τα φαντασμαγορικά ζουμερά κρεατοσκευάσματα που έφτιαξε για εμάς το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Ακολουθούν όμως και τα Πρωτοχρονιάτικα τραπέζια, με ακόμα πιο γιορτινές προτάσεις... τόσο λαχταριστές που ο Άγιος Βασίλης σίγουρα θα προτιμήσει το δικό σας τραπέζι!
Ελάτε μια βόλτα στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» και επιλέξτε με τι θα εντυπωσιάσετε την οικογένεια και τους καλεσμένους σας στο Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι. Και το κυριότερο; Με μηδενική προετοιμασία, αφού όλη τη δουλειά έκανε για εμάς όπως κάθε φορά το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». 
Βγείτε τις βόλτες σας, κάντε τις πρωτοχρονιάτικες αγορές για τους αγαπημένους σας, απολαύστε τον καφέ σας στην ηλιόλουστη Βέροια και μην ξοδέψετε όλο το χρόνο σας την Παραμονή στην κουζίνα. 
Φέτος το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» μας ετοίμασε και τη Βασιλόπιτα! Ναι, καλά ακούσατε. Ετοίμασε πεντανόστιμες αλμυρές Βασιλόπιτες με κιμά και τορτίγιες για να μη μείνει κομμάτι στο τραπέζι! Τι άλλο θα βρείτε; Κοτόπουλο γεμιστό, μπριζόλες γεμιστές, χοιρομέρι γεμιστό με φρούτα, κρουασανάκια, καραμελίτσες, τορτίγιες, γλειφιτζουράκια, πουγκάκια... όλα γεμιστά, πεντανόστιμα και ευπαρουσίαστα! Παϊδάκια του βοσκού, χειροποίητα λουκάνικα, σεφταλιές, κλασσικές επιλογές σε πανσέτες, μπιφτέκια, μπριζόλες, σουβλάκια και ότι άλλο επιθυμείτε, αλλά και τα καπνιστά κρέατα παραγωγής μας πάντα με την υπογραφή ποιότητας του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια».
Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) 
τηλ. 2331061683

Τα παϊδάκια του Βοσκού

Κοτόπουλα γεμιστά

Βασιλόπιτα με κιμά και τορτίγιες

Πουγκάκια γεμιστά

Ρολάκια μοσχαρίσια





Τα καπνιστά παραγωγής μας



Χοιρινά ρολά γεμιστά



Ρολό χοιρινό με το μέτρο!



Χοιρινό λουκάνικο με φέτα και πράσσο και Κοτόπουλο με λαχανικά και κουρκουμά

Καρέ χοιρινό γεμιστό

Ρολά γαλοπούλας γεμιστά με μπέικον, κεφαλοτύρι και πιπεριές 


Χοιρινό γεμιστό με φρούτα






Σεφταλιές





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ