Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έξαλλος ο Βεροιώτης δικηγόρος - Το αστρονομικό ποσό που διεκδικεί από τη Σκορδά

Αγωγή σε βάρος της Φαίης Σκορδά κατέθεσε ο Βεροιώτης δικηγόρος Θάνος Καρατσιώλης, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστός από την ανάρτηση που έκανε στο facebook στην οποία χαρακτήριζε μια γυναίκα «πλαδαρή, αγύμναστη Ελληνίδα». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso διεκδικεί το ποσό των 170.000 ευρώ
εξαιτίας των δηλώσεων που έκανε η Φαίη στον τηλεοπτικό αέρα του «Πρωινό»: «Καμία, μα καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της δεν θα έπρεπε να εμπιστευτεί τον ίδιο και το γραφείο στο οποίο εργάζεται». Η συγκεκριμένη δήλωση εξόργισε τον Θάνο Καρατσιώλη, ο οποίος υποστηρίζει ότι «υπέστη απρόκλητα τεράστια επαγγελματική και ηθική βλάβη από την άκρως προσβλητική και επιθετική προς το πρόσωπό του επίδικη εκπομπή».

Ο δικηγόρος δηλώνει στην Espresso: «Η βασική γραμμή στην αγωγή που κατέθεσα είναι ότι είναι απολύτως σεβαστό και μάλιστα επιβάλλεται να ασκείται κριτική από τους δημοσιογράφους. Όμως δεν είναι δυνατόν από μια ανάρτηση που έκανα στο Facebook να με χαρακτηρίζουν «δικηγοράκο», να λένε ότι δεν είμαι καλός στο δουλειά μου ή ότι δεν έχω πελατεία και μάλιστα να συμβουλεύουν το τηλεοπτικό κοινό από μια εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης να μην πάνε στο γραφείο μου, γιατί εφόσον είπε αυτό δεν είναι σωστός δικηγόρος. Η κυρία Σκορδά που είναι τόσο έμπειρη παρουσιάστρια δεν είναι σωστό να λέει τέτοια πράγματα. Με δίκασε και με καταδίκασε ερήμην μου, χωρίς να υπάρξει αντίλογος»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ