Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο του Στέργιου (Γιούλη) Κουτσιώφτη για τις εκλογές στο Επιμελητήριο

Στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου του Επιμελητηρίου, ζήτησα δημόσια τη στήριξη του εμπορικού- επιχειρηματικού κόσμου της Ημαθίας και δεσμεύτηκα ότι εάν εκλεγώ, η συμμετοχή μου στη διοίκηση του Φορέα θα είναι μια συνεχής προσπάθεια, συλλογική, έντιμη και κυρίως δημιουργική, για όλο τον εμπορικό και παραγωγικό
κλάδο της Ημαθίας. Η εκλογή μου στην πρώτη θέση του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Ημαθίας, μέσω του συνδυασμού της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης”, μου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσω αυτή την υπόσχεση και για τον λόγο αυτό ευχαριστώ όλες και όλους που στήριξαν την υποψηφιότητά μου και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους συνυποψηφίους της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης” για τη μεγάλη και ομαδική προσπάθεια που καταβάλαμε μαζί και είχε ως αποτέλεσμα την καθαρή νίκη του συνδυασμού μας και την πανάξια εκλογή του Γιώργου Μπίκα στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Ημαθίας, που συμμετείχαν υπομονετικά στην εκλογική διαδικασία, παρά την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση. Η μεγάλη συμμετοχή τους, δίνει δύναμη στην προσπάθεια που αναλαμβάνουμε. Συγχαίρω παράλληλα τους εκλεγέντες συμβούλους και των δύο συνδυασμών, τους οποίους θεωρώ σύμμαχους και συνεργάτες στην προσπάθεια να ισχυροποιήσουμε την αγορά και τις επιχειρήσεις της Ημαθίας, με πυλώνα εξέλιξης και καινοτομίας το Επιμελητήριο, αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές ευκαιρίες για την τοπική παραγωγή και την ανάπτυξη κάθε τομέα.


Στέργιος (Γιούλης) Κουτσιώφτης
μέλος Δ.Σ. (Εμπορικό Τμήματος)
Επιμελητηρίου Ημαθίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ