Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται η απολογία της Βέροιας - Θέλει το παιχνίδι στα χαρτιά ο Κισσαμικός

Στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Φούτμπολ Λιγκ στρέφεται την Τετάρτη το ενδιαφέρον για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, καθώς πρόκειται να συζητηθεί η απολογία της Βέροιας σχετικά με τη μη παρουσία της την προκαθορισμένη ώρα στο γήπεδο Περιβολίων για το ματς της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Ημαθίας θα κληθεί να δώσει
εξηγήσεις για ό,τι συνέβη και που σαν αποτέλεσμα είχε, ουσιαστικά, την ακύρωση του αγώνα ο οποίος αρχικά ήταν να ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και μετά πήρε παράταση για τις 4, ωστόσο η αποστολή έφτασε στα Περβόλια στις 4.45!

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός προσβλέπει στην κατακύρωση του αγώνα υπέρ του με σκορ 3-0, θεωρώντας ότι η Βέροια από κακό προγραμματισμό και από δικούς της ανεύθυνους χειρισμούς δεν εμφανίστηκε ως όφειλε "στην ώρα της" στα Περβόλια και ως εκ τούτου δεν δικαιολογείται τυχόν επανάληψη του παιχνιδιού. Μάλιστα, ο τρόπος που ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ταξίδεψε για να παίξει στη Θεσσαλονίκη, φεύγοντας από τα Χανιά την Παρασκευή και επέστρεψε πίσω... Τρίτη είναι άκρως χαρακτηριστικός!

Υπενθυμίζεται τι αναφέρεται στην ανακοίνωση για την κλήση σε απολογία της Βέροιας:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία:

την Τετάρτη 6/12/2017 και ώρα 17:00 την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 13, 14 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, 1, 2, 6, 9 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018 και 1, 2, 3, 4, 5, 15, 16§1α', 17§2, 21§§3, 12 του ΚΑΠ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ