Quantcast

http://picasion.com/

Επιταγή στην «Πρωτοβουλία για το Παιδί» παρέδωσε ο μπασκετικός Φίλιππος

Μια ευχάριστη, αν και αναμενόμενη, έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» το πρωί της Παρασκευής. Μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του τμήματος μπάσκετ Λαζός Ηλίας επισκέφθηκε τον πρόεδρο της ΠγΠ Σιδηρόπουλο Αριστοτέλη και
παρέδωσε την επιταγή με το ποσό που αναλογούσε στον Σύλλογο από την εκκαθάριση.
Είναι μια διαδικασία η οποία λαμβάνει χώρα τα τελευταία 5 χρόνια, καθώς μέρος των εσόδων από τις κάρτες διαρκείας του τμήματος μπάσκετ διατίθεται για τις ανάγκες του Σπιτιού της Βεργίνας. Είναι γνωστό άλλωστε ότι σύσσωμος ο μπασκετικός Φίλιππος (παίκτες, προπονητές και διοίκηση) με την αμέριστη πάντα συνδρομή των φιλάθλων και των χορηγών της ομάδας, έχει διαχρονικά αποδείξει την ευαισθησία που τον διακρίνει σε θέματα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς.
Οι άνθρωποι του Φιλίππου ανανέωσαν το ραντεβού τους με τα παιδιά και τους εργαζομένους της ΠγΠ για τις ερχόμενες μέρες, όταν και σύσσωμο το αγωνιστικό τμήμα θα επισκεφθεί το Σπίτι της Βεργίνας για να μοιράσει δώρα, να ακούσει τα κάλαντα και να περάσει μερικές στιγμές χαράς και χαλάρωσης με τους μικρούς του ενοίκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ