Quantcast

http://picasion.com/

Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας: «Αγοράζω τοπικά... στηρίζω την Βέροια»

Μήνυμα προς όλους τους Βεροιώτες καταναλωτές στέλνει ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας, προτρέποντάς τους να επιλέξουν και να στηρίξουν την τοπική αγορά για τις γιορτινές αγορές τους. Όπως αναφέρει μάλιστα, δεν είναι μήνυμα τοπικιστικό αλλά ανάγκη στήριξης του εισοδήματος της τοπικής κοινωνίας και κατ' επέκταση και του δικού τους. Το μήνυμα
αναφέρει τα εξής:
«Αγοράζω τοπικά...στηρίζω την Βέροια», πρόκειται για ένα κοινωνικό μήνυμα που στόχο έχει να προτρέψει όλους εμάς, εμπόρους και καταναλωτές προτού κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας, να σκεφτούμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι οι τοπικές επιχειρήσεις θα επιβιώσουν μόνο με την στήριξή μας. Δεν είναι τοπικισμός. Δεν είναι λαϊκισμός. Είναι ανάγκη. Είναι ανάσα. Είναι στάση ζωής.
Δεν είναι στήριξη μόνο των γνωστών και των φίλων μας. Είναι στήριξη στην τοπική εργασία. Είναι πνοή ανάπτυξης. Είναι το φιλί της ζωής σε πολλές περιπτώσεις, σε έναν άνισο αγώνα της (κάθε) τοπικής αγοράς για επιβίωση.
Ας σκεφτούμε , πως κάθε φορά που αποφεύγουμε να αγοράσουμε από την τοπική αγορά στερούμε από την τοπική κοινωνία ένα εισόδημα.
Στηρίζουμε την τοπική αγορά, δεν την αφήνουμε να σβήσει τώρα που χρειάζεται τη βοήθειά μας. Να αφήσουμε να χαθεί η πνοή του τόπου μας.
Κάθε κατάστημα που βάζει λουκέτο στην πόλη μας, είναι και μια οικογένεια σε οικονομικό αδιέξοδο, είναι ένα επιπλέον χτύπημα που αργά ή γρήγορα θα φτάσει και στην πόρτα της δικής μας επιχείρησης, του δικού μας σπιτιού.
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο της χώρας μας, οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον και να μην κλείσουμε τα μάτια μας στο πρόβλημα του διπλανού μας.
Στηρίζουμε τοπικά, για να ελπίζουμε για το αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ