Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έφυγε» η επιχειρηματίας Μαρία Κουρσάνη

Καλό Παράδεισο!
Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία της Βέροιας, μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου της Μαρίας Κουρσάνη. Η εκλιπούσα, η οποία έφυγε από την ζωή σε νεαρή ηλικία, είχε έντονη επιχειρηματική και κοινωνική δράση. Ήταν ιδιοκτήτρια της επιχείρησης ψηφιακών υπηρεσιών «Χρώμα Creations», μέσω της οποίας
επιμελήθηκε μεγάλου αριθμού ποιοτικών διαφημιστικών εκτυπώσεων, αφισών, περιοδικών, βιβλίων και άλλων ψηφιακών εκδόσεων, αλλά και του εστιατορίου «AVATON», ένα παραδοσιακό κτίσμα στην περιοχής της Μπαρμπούτας, το οποίο θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος που είχαν δημιουργηθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από επιτυχημένη επιχειρηματίας, είχε δυναμική παρουσία στον Πολιτισμό, καθώς είχε ενεργή συμμετοχή στον Σύλλογο Ηπειρωτών Νομού Ημαθίας, Κηδεύτηκε στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θεσσαλονίκη, με την παρουσία συγγενών και φίλων από την Θεσσαλονίκη, τη Βέροια αλλά και την Ήπειρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει. Καλό Παράδεισο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ