Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! 1η θέση για το 1ο ΓΕΛ σε διαγωνισμό πειραμάτων

Το Σάββατο 9/12/2017 το 1ο ΓΕΛ Βέροιας συμμετείχε στον τοπικό διαγωνισμό πειραμάτων EUSO με δύο ομάδες μαθητών της Β΄ τάξης. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Ε.Κ.Φ.Ε. Ημαθίας και περιλάμβανε πειράματα στα γνωστικά αντικείμενα Φυσικής, Χημείας και Βιολογίας. Οι δύο ομάδες μας αποτελούνταν από τους
παρακάτω μαθητές:
1η ομάδα: Γιουρούκης Πέτρος -Στυλιανός, Γκούντρας Ιωάννης και Μουρατίδου Μαρία
2η ομάδα: Μούρνου Κυριακή , Τσεγκελίδης Κωνσταντίνος και Φουρνιάδης Χρήστος
Η 2η ομάδα (Μούρνου Κυριακή, Τσεγκελίδης Κωνσταντίνος και Φουρνιάδης Χρήστος) κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια του τοπικού διαγωνισμού αφού πρώτευσε ανάμεσα στα διαγωνιζόμενα Λύκεια.

Η ομάδα του σχολείου θα εκπροσωπήσει το νομό μας στην τελική φάση του διαγωνισμού Βορείου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη. Εκεί θα συμμετάσχουν οι μαθητικές ομάδες που προκρίθηκαν από τους τοπικούς διαγωνισμούς των Ε.Κ.Φ.Ε. των περιφερειών Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Ιονίων νήσων. Αντίστοιχη τελική φάση διαγωνισμού Νοτίου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημερομηνία στην Αττική.

Από κάθε τελικό διαγωνισμό θα επιλεγεί μια τριμελής ομάδα μαθητών που θα συμμετάσχουν στην 16ηΕυρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών-EUSO 2018, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας από 28 Απριλίου έως 5 Μαΐου 2018.

Τους μαθητές προετοίμασαν οι καθηγητές του σχολείου Μιχαηλίδου Γιάννα - βιολόγος, Ράλλης Θέμης - φυσικός, Δημητριάδου Θεοδοσία και Κολιού Μαρία – χημικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ