Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστος δημοσιογράφος στο «Στάσου Μύγδαλα» - Ποιος είναι;

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την διεύθυνση, το προσωπικό και τους θαμώνες του μεζεδοπωλείου «Στάσου Μύγδαλα». Ένας πασίγνωστος δημοσιογράφος, ο οποίος θεωρείται από τα πρώτα ονόματα στον τηλεοπτικό, ιντερνετικό και ραδιοφωνικό χώρο εθεάθη μαζί με την οικογένειά του στη Βέροια. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βεροιώτη»,
κατευθυνόταν στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν για τις γιορτές, συνοδευόμενος από σύζυγό του Κιμ και τα παιδιά τους. 
Ο λόγος φυσικά για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο οποίος σταμάτησε για φαγητό στη Βέροια μετά από πολύωρη ταλαιπωρία στο δρόμο. Αναχώρησαν οδικώς χθες από Αθήνα, αλλά έμειναν για πάρα πολλές ώρες αποκλεισμένοι στην εθνική οδό στο ύψος του «Μαρτίνου» που χθες είχε μεγάλα πρόβλημα λόγο χιονόπτωσης. Στην φωτογραφία τον βλέπετε παρέα με τον γνωστό δικηγόρο της Βέροιας Αντώνη Μπιδέρη, ο οποίος είναι επιστήθιος φίλος του εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ