Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Απίστευτες μυρωδιές βγαίνουν από το κρεπόσπιτο στο Ονειροχωριό!

Περνώντας τη μαγευτικά φωτισμένη αψίδα του «Ονειροχωριού» που δημιουργήθηκε στο Μεϊντάνι στις Σαραντόβρυσες, μικροί και μεγάλοι μεταφέρονται αμέσως σε έναν χώρο βγαλμένο από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα παραμύθια. Τη χαρά του παιχνιδιού διακόπτει ευχάριστα η μυρωδιά από μια φρεσκοψημένη κρέπα από το
μικρό Ονειρο-κρεπόσπιτο!
Θα το βρείτε στην καρδιά του Ονειροχωριού και θα γίνει η αγαπημένη σας γευστική στάση. Όσο τα παιδάκια σας απασχολούνται με τους ανιματέρ και τους παραμυθάθες, γράφουν το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, κάθονται στην αγκαλιά του για μια αναμνηστική φωτογραφία, παρατηρούν τις πολικές αρκούδες ή μπαινοβγαίνουν στο igloo, οι γονείς μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά στα τραπεζάκια και να απολαύσουν μια ζεστή και φρεσκοψημένη κρέπα, αρμυρή με ζαμπόν και τυρί ή γλυκιά με μερέντα, μπισκότα, πολύχρωμες τρούφες, σιρόπια και αγαπημένες σοκολάτες! 
Και που ξέρετε; Μπορεί να συναντήσετε και τον Άγιο Βασίλη... η μυρωδιά της ζεστής κρέπας είναι η αγαπημένη του!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ