Quantcast

http://picasion.com/

Αυθεντικές γεύσεις για Χριστουγεννιάτικες απολαύσεις στο «Piazza Panera»

Γιατί τι θέλουμε για τις γιορτές των Χριστουγέννων; Μια ζεστή και όμορφη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, χριστουγεννιάτικες μελωδίες στην αυθεντική τους εκτέλεση, ένα ποτήρι κρασί, ένα καλό ποτό ή ένα πιάτο τόσο τέλεια στημένο, που σίγουρα θα ποζάρει για ένα Insta ή facebook στιγμιότυπο. Το «Piazza Panera» τα προσφέρει όλα τόσο τέλεια, γιατί τα προσφέρει αυθεντικά. 
Το «Piazza Panera» θα είναι και για τις γιορτές μια ιδανική επιλογή, όπου θα μπορούμε όλη μέρα να απολαύσουμε all day menu με γεύσεις ξεχωριστές. 
Περιποιηθείτε τον εαυτό σας από το πρωί, με Κρουγάτσα, Croque Madame, French Toast, American Pancakes και ποιοτικό καφέ, μέχρι το βράδυ με τα αυθεντικά burger που ετοιμάζει ο Σεφ του Panera, έτσι όπως έμαθε να τα ετοιμάζει χρόνια στο Σικάγο. Απολαύστε και ένα ποτήρι κρασί ή ένα καλό ποτό, με ξεχωριστά ορεκτικά και ατμόσφαιρα που εμπνέει για συζητήσεις!

Το εορταστικό ωράριο του «Piazza Panera»
- Κυριακή 24/12 Παραμονή, θα είμαστε ανοιχτά μέχρι τις 18:00
- Δευτέρα 25/12 Χριστούγεννα και Τρίτη 26/12 θα είμαστε κλειστά.
- Από Τετάρτη 27/12 το πρωί και πάλι κοντά σας, έτοιμη να σας προσφέρουμε τις πιο εορταστικές μας προτάσεις! 

Και για εσάς που τις γιορτές αναζητάτε λίγο περισσότερο στιγμές χαλάρωσης στον καναπέ σας... Το «Piazza Panera» προσφέρει και υπηρεσία delivery. Με ένα τηλέφωνο στο 2331301990 όλες οι γεύσεις από το μενού του «Piazza Panera» έρχονται σπίτι σας με τις πιο προσεγμένες συσκευασίες delivery, που διατηρούν άψογη τη γεύση και την εμφάνιση!

Καλά Χριστούγεννα!

«Piazza Panera»
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331301990




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ