Quantcast

http://picasion.com/

Ολοκληρώθηκαν οι νυχτερινοί αγώνες του 6ου Φιλίππειου Δρόμου

Δείτε τους μέσα από 300 φωτογραφίες!
Με τους τρεις νυχτερινούς αγώνες στο κέντρο της Βέροιας και το pasta party, ολοκληρώθηκε φέτος η πρώτη μέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων του 6ου Φιλίππειου Δρόμου, που για πρώτη χρονιά έγινε διήμερος. Πολλές, παρά το τσουχτερό κρύο, ήταν οι συμμετοχές τόσο των παιδιών Δημοτικού, που
έτρεξαν 1000 μέτρα και των παιδιών Γυμνασίου, που έτρεξαν 2000 μέτρα όσο και των συμμετεχόντων άνω των 15 ετών, που πήραν θέση στο σημείο εκκίνησης μπροστά από το Δημαρχείο και διέσχισαν τρέχοντας το κέντρο της Βέροιας, από διάφορες διαδρομές, στις οδούς Μητροπόλεως Βενιζέλου, Μαλακούση (Άγιος Αντώνιος), Πλατεία Πλατάνων, Ζωγιοπούλου, Κεντρικής, πλατεία Ωρολογίου, Μητροπόλεως και τερματισμός στο Δημαρχείο Βέροιας.
Στον τερματισμό όλοι έλαβαν από ένα αναμνηστικό μετάλλιο. Στο τέλος των αγώνων, ακολούθησε Pasta Party στην πλατεία Δημαρχείου, για τους δρομείς που συμμετέχουν στον μεγάλο αγώνα της Κυριακής 10/12, συνολικού μήκους 14,6 χιλιομέτρων, Βεργίνα - Φράγμα Αλιάκμονα - Βέροια. Η εκκίνηση του Φιλίππειου Δρόμου θα γίνει στις 10:30 στο Στέγαστρο των Βασιλικών τάφων Βεργίνας και ο τερματισμός στην πλατεία Δημαρχείου Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:




























































































































































































































































































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ