Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις στη Βέροια

Επιβαρυμένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων από το πρωί στην πόλη της Βέροιας, λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης σε τρία σημεία της πόλης. Οι εργασίες ξεκίνησαν σήμερα και αναμένεται να ολοκληρωθούν την Πέμπτη το απόγευμα. Μέχρι τότε, σ' ένα κομμάτι της Πιερίων και της 16ης Οκτωβρίου που ανεβαίνει για Πανόραμα, η κίνηση κάποιες
ώρες την ημέρα θα γίνεται εναλλάξ στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ σε ένα κομμάτι της Κεντρικής, η κυκλοφορία θα διακοπεί εντελώς. Παράλληλα με τις εργασίες, στο κέντρο της πόλης κινούνται κατά τη διάρκεια των εργασιών και τα βαριά και ογκώδη οχήματα που χρησιμοποιούνται στην ασφαλτόστρωση, κάτι που επιβαρύνει περισσότερο την κυκλοφορία. Οι οδηγοί συνιστάται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αν δύναται να αποφεύγουν την κίνηση στα σημεία και πέριξ αυτών, όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες. 
Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη και μέχρι τις 17.00, θα ισχύει η εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων επί της ενταύθα οδού Πιερίων, από τη συμβολή της με την οδό Μανδηλαρά έως τη συμβολή της με την οδό Θωμαΐδου, με την τοποθέτηση της προβλεπόμενης σήμανσης καθώς και με την φυσική παρουσία σημαιοφόρων που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Την 30-11-2017, κατά τις ώρες 08.30 -17.00, την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων επί της ενταύθα οδού 16ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό προς Γηροκομείο έως τη συμβολή της με την οδό προς Πανόραμα, με την τοποθέτηση της προβλεπόμενης σήμανσης καθώς και με την φυσική παρουσία σημαιοφόρων που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων κατά τις ανωτέρω ημέρες και ώρες, επί της ενταύθα οδού Κεντρικής, από τη συμβολή της με την οδό Κονίτσης έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου. Η κάθετη διέλευση της οδού Κεντρικής, με την παράλληλη φυσική παρουσία σημαιοφόρων που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία, θα επιτρέπεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ