Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βράβευσε τους εθελοντές της η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» (φωτο)

Τη δεύτερη τακτική ετήσια εκδήλωση προς τιμή των Εθελοντών της, διοργάνωσε το Σάββατο 18/11 η «Πρωτοβουλία για το Παιδί», σε μια όμορφη μουσική βραδιά  που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Ακρόπολη». Η συμβολή των εθελοντών στο έργο της φροντίδας και προστασίας παιδιών σε κίνδυνο, που παράγει η Πρωτοβουλία από
το 2008, είναι τεράστια και ο αριθμός τους μεγάλος και κάθε ηλικίας και ειδικότητας. Έτσι, η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» θέλησε να αποδώσει ένα ελάχιστο αντίδωρο σε όλους αυτούς που μοχθούν καθημερινά και όλο τον χρόνο για την διάσωση και την αξιοπρέπεια των μικρών παιδιών της, αναγνωρίζοντας αυτήν την προσφορά και επιβραβεύοντάς την. 
Ο πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο που τίμησε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τους εθελοντές, για τους οποίους και διοργανώθηκε για δεύτερη χρονιά η συγκεκριμένη βραδιά. Ακολούθησε η βράβευση των εθελοντών και μουσικοχορευτική βραδιά με το παραδοσιακό μουσικό σχήμα «Κιβωτός». Δείτε όλα τα ονόματα των εθελοντών που βραβεύτηκαν και φωτογραφίες από τη βραδιά:


Αρχικά βραβεύτηκαν οι Υγειονομικοί Εθελοντές, που παρέχουν δωρεάν, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα παιδιά, όταν αυτό χρειαστεί. Φέτος επιλέχθηκαν ορισμένοι, που το κάνουν συχνά και με μεγάλη προθυμία. Όπως:
Η Φαρμακοποιός Ειρήνη Αναξαγόρου-Παπιάνου
Η Μικροβιολόγος Σοφία Εφραιμίδου
Ο συνταξιούχος Παιδίατρος Γιώργος Καραϊωσήφ
Η Δερματολόγος Αντωνία Μανουσάρη
Ο Γυναικολόγος Νίκος Τσαμπάζης
Η Ψυχίατρος Ειρήνη Τσίρκα (εκ μέρους της παρέλαβε η Πόπη Παπαδοπούλου)
Η Μικροβιολόγος Ευτυχία Υγροπούλου
Ο Οδοντίατρος Στράτος Χατζόπουλος





Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι Εθελόντριες του Δημιουργικού Τμήματος, θαυμαστές γυναίκες που διαθέτουν ταλέντο, ιδέες και επιδεξιότητα, παράγοντας εξαιρετικά αντικείμενα τέχνης ή χρηστικά, δουλεύοντας όλο το χρόνο και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην οικονομική επιβίωση της Πρωτοβουλίας. Τις επινοήσεις θαυμάζουμε όλοι τόσο στα bazaar όσο και στις προσθήκες του FRONT. Είναι οι κυρίες:
Κική Καστούδη, Μάρα Κοκκίνου, Γιό Κοντοπούλου και Φωτούλα Στεργιοπούλου.



Σειρά είχαν οι εθελοντές μαθησιακής υποστήριξης, δημιουργικής απασχόλησης και συνοδείας. Αυτοί που βρίσκονται πολύ κοντά στα παιδιά και το έργο τους βαρύνει μεγάλη ευθύνη. Ασχολούνται με υπομονή και προθυμία, ώστε να καταφέρουν την μαθησιακή πρόοδο των παιδιών, να καλλιεργήσουν δεξιότητες και να μεταδώσουν γνώσεις. Ακόμα βοηθούν στη λειτουργία της Πρωτοβουλίας συνοδεύοντας τα παιδιά σε εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι οι κυρίες:
Τάνια Ανδρεάδου, Βαρβάρα Ζουμπούδη, Αλεξάνδρα Ιωσηφίδου, Ελένη Μπακαλούδη, Λίτσα Παπαδοπούλου, Νανά Παπαϊωάννου, Σοφία Παύλου, Ιφιγένεια Ρήγα και Λίτσα Σίμου. 





Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι εθελοντές της σίτισης. Αυτοί που εξασφαλίζουν το καθημερινό φαγητό των παιδιών, είτε μαγειρεύοντας είτε προμηθεύοντας τις πρώτες ύλες. Είναι οι:
Ρούλα Ανδρονικίδου, Μέρκος Κούγκας, Μαρία Λαζαρίδου, Κατερίνα Νίκου και Γρηγόρης Κοτζαχρήστος.




Τέλος, βραβεύτηκαν οι εθελοντές στον τομέα Αθλητισμού - Πολιτισμού. Οι φορείς, σύλλογοι και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον τομέα, έχουν αγκαλιάσει τα παιδιά της Πρωτοβουλίας και τους προσφέρουν την ευκαιρία της δημιουργικής ενασχόλησης με το χόμπι που τα ταιριάζει, ενώ παράλληλα συμβάλλουν σημαντικά στην κοινωνική τους ενσωμάτωση. Πρόκειται για τους:
Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΙΓΕΣ» Βεργίνας, ο Σύλλογος Παγκρατίου Αθλήματος «Ημαθίων» και το Ωδείο «Φίλιππος».




Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:
































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ