Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βέροια-Γαλλία χωρίς επιστροφή για Ντεέρ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των παικτών της Βέροιας για το εντός έδρας  παιχνίδι με την ΑΕ Καραϊσκάκης την Κυριακή στις 15:00, με εξαίρεση τον Ντεέρ που μάλλον έφυγε για την πατρίδα του... με εισιτήριο άνευ επιστροφής. Ο Γάλλος δεξιός μπακ είχε έρθει στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Βέροιας από την Μετς ωστόσο δεν κατάφερε να στεριώσει.
Επικαλούμενος προσωπικούς λόγους ταξίδεψε στην πατρίδα του αλλά ως φαίνεται μετράει και τυπικά τις τελευταίες του μέρες ως ποδοσφαιριστής της Βέροιας. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ αποφάσισαν να ρίξουν νωρίς τίτλους τέλους στη συνεργασία αυτή και το μόνο που απομένει είναι να στείλει ο ποδοσφαιριστής τα χαρτιά του «διαζυγίου» για να γίνει οριστική λύση της.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χαραλαμπίδης μετά τον νικηφόρο αγώνα στη Λάρισα, έδωσε ρεπό για την Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ στην πρώτη προπόνηση μίλησε στους παίκτες και τους συνεχάρη για την εμφάνιση και τη νίκη τους. Για το μας της Κυριακής με τον Καραϊσκάκη, ο Ζυγκερίδης είναι διαθέσιμος για Καστοριανό τεχνικό, που θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει δεύτερη σερί νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ