Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Piazza Panera» κλείνει 3 χρόνια και προσφέρει 1+1 burger στο delivery!

Μόνο για σήμερα! Delivery στο 2331301990
Το «Piazza Panera» ξεκίνησε το ταξίδι των γεύσεων πριν από 3 χρόνια. Ένα ταξίδι άγνωστο και διαφορετικό για τη Βέροια, που σύντομα έγινε ο πιο γνώριμος ποιοτικά γευστικός προορισμός. Στο «Piazza Panera» το γρήγορο φαγητό απέκτησε χαρακτήρα! Η εμπειρία, η τεχνογνωσία και η αυθεντικότητα συντέλεσαν
στο να αποτελέσει σημείο - ορόσημο για την απόλαυση burger και πρωινού στη Βέροια.
Εμείς το προτιμήσαμε, το λατρέψαμε και μας έγινε μανία!
Ποιος το περίμενε ότι θα τρώγαμε burger με JACK DANIELS sauce, με μαρμελάδα και άλλα πολλά ασυνήθιστα αλλά απίστευτα εύγευστα, με χαρακτηριστικά ονόματα το καθένα και pancakes που δεν είχαμε ξαναδεί πουθενά!!!
Και όλα αυτά χάρη στην εμπειρία του Σεφ του Panera από το Chicago, που έφερε αυτές τις αυθεντικές γεύσεις στην πόλη μας και που μπορούμε να τις απολαμβάνουμε καθημερινά.

Το «Piazza Panera» θέλοντας να μας ευχαριστήσει για τα 3 αυτά χρόνια, μας προσφέρει αποκλειστικά για σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων του και μόνο για το delivery, όλα τα burger του 1+1!


Burger με καλοψημένο μπιφτέκι από 100% φρέσκο εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας, κοτόπουλο ή γαλοπούλα, που ψήνεται την ώρα της παραγγελίας, αφράτο ψωμάκι, τραγανές πατάτες και εμπνευσμένες sauce, που σερβίρεται με στυλ γκουρμέ. Γιατί στο «Piazza Panera» το burger το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι γιατί το έχουμε δουλέψει στην Αμερική, στη χώρα που γεννήθηκε και έγινε η αγαπημένη μας γεύση! Και έτσι τα αυθεντικά έγιναν... μανία και στη Βέροια!
Γιορτάστε μαζί με το «Piazza Panera» τα τρίτα του γενέθλια και απολαύστε την προσφορά 1+1 burger στο delivery*, με ένα τηλέφωνο στο 2331301990. Όλες οι γεύσεις του Panera έρχονται σπίτι σας με τις πιο προσεγμένες συσκευασίες delivery, που διατηρούν άψογη τη γεύση και την εμφάνιση!

*ελάχιστη παραγγελία 10€

«Piazza Panera»
Πιερίων 46, Βέροια
τηλ. 2331301990







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ