Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σάρωσε σε τηλεθέαση η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» - Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Σύλλογος Καψόχωρας

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παρέα του μας κράτησαν συντροφιά με τις συνθέσεις του αγαπημένου Ημαθιώτη καλλιτέχνη Χρήστου Νικολόπουλου. Πώς τα πήγε όμως σε τηλεθέαση η εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»; Σύμφωνα με τους πίνακες τηλεθέασης λοιπόν, η μουσική εκπομπή κατάφερε να φτάσει κατά μέσο όρο το
28,5%, όμως στο δυναμικό κοινό κρατήθηκε στο 15%, καθώς είχε άξιους αντιπάλους. Δεν ήταν άλλα από το θεατρικό «Μουρλέν Ρουζ» του Μάρκου Σεφερλή στον ΑΝΤ1, αλλά και τα Lorax και Hunger Games στο STAR που «έκλεψαν» λίγο παραπάνω τηλεθέαση απ' ότι θα περίμενε κανείς. 
Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκπομπή έκαναν την εμφάνισή τους οι συντοπίτες του μεγάλου ερμηνευτή από το Καψοχώρι Ημαθίας, που χόρεψαν - με τις παραδοσιακές τους στολές - σκοπούς της περιοχής του. Μάλιστα, οι Ημαθιώτες φίλοι του, τον βράβευσαν για την συνολική προσφορά και το έργο του στο Ελληνικό τραγούδι, με τον Χρήστο Νικολόπουλο να μην μπορεί να κρύψει την μεγάλη του συγκίνηση. Άλλωστε είναι κοινό μυστικό η μεγάλη του αγάπη για την Ημαθία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ