Quantcast

http://picasion.com/

Πρώτο απροειδοποίητο μεζεδο-test στο «byRaki»


Πόσο καλά μάθατε τη σωστή μεζεδο-τσιπουροκατανάλωση;
Σίγουρα ήταν από τα μαθήματα που δεν έλειψε κανείς! Καθημερινές και Σαββατοκύριακο, μεσημέρι - βράδυ, το «byRaki» μας έμαθε πως γίνεται η σωστή μεζεδοκατανάλωση. Μετά τα μαθήματα όμως έρχεται το πρώτο τεστ. Εσείς με τι θα συνοδεύατε αυτούς τους μεζέδες; Μπύρα, τσίπουρο, κρασί ή ρετσίνα; Οι μεζέδες είναι: Ταλαγάνι με μαρμελάδα σύκο, φέτα με σουσάμι και μέλι, μπουγιουρντί, μανιτάρια σκορδοβούτυρο, πατάτα γεμιστή, κοτόπουλο με μέλι και κάρυ, κοτόπουλο με σάλτσα pesto, Caesars σαλάτα και πατάτα τηγανιτή με φλούδα. Καλά, μην αγχώνεστε, δε θα βαθμολογηθείτε. Στο «byRaki» γίνονται όλα για την προσωπική μας απόλαυση!
Όρεξη να έχεις να δοκιμάζεις στο «byRaki». Γιατί τα μεζεδάκια του ανανεώνονται διαρκώς, ανάλογα και με τις εμπνεύσεις του μάγειρα και με μεγάλη φαντασία τόσο στην προετοιμασία όσο και στο σερβίρισμα. Έρχονται στο τραπέζι μας μέσα σε καλαθάκια, σε πήλινα και μαντεμένια σκεύη, σε πιατάκια αλλά εν τω τηγανίω! Θα λατρέψετε και τον πλήρες κατάλογο, με κρεατικά της ώρας, σαλάτες, ορεκτικά και ότι άλλο τραβάει η όρεξή σας!
Γι' αυτό επιλέγουμε καθημερινά το «byRaki». Γιατί θέλουμε να έχουμε άποψη για όλα τα πιάτα του, γιατί μας αρέσει η μουσική του, γιατί μας αρέσει η εξυπηρέτηση και τα χαμόγελα, γιατί μας αρέσει να πηγαίνουμε με την παρέα μας, με το ταίρι μας, με την οικογένειά μας, ή και μόνοι μας! Για όλους έχει το ιδανικό τραπέζι το «byRaki». Γι' αυτό και έχει γίνει στέκι καθημερινό αλλά και για τις σαββατοκυριακάτικες μεζεδοκατανύξεις. 

«byRaki»
Ανοίξεως 65, Περιοχή Ελιάς Βέροια
τηλ. 2331070210 και 6988551191



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ