Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μάγεψε η Μάγδα Πένσου στο Φουαγιέ της Στέγης

Πρώτο Βεροιώτικο χειροκρότημα
Μια υπέροχη βραδιά στο ανακαινισμένο Φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, απόλαυσε το βεροιώτικο κοινό την Τετάρτη 16/11. Με αφορμή την ημερίδα για την πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού, που πραγματοποιήθηκε στο Χώρο Τεχνών, ακούστηκαν
τραγούδια και μουσικές, αφιερωμένα στη γυναίκα, στην αγάπη και στον έρωτα. Στη βραδιά αυτή, το κοινό της Βέροιας είχε την ευκαιρία να απολαύσει από κοντά τη Μάγδα Πένσου, τη Βεροιώτισσα ηθοποιό και τραγουδίστρια, που επέστρεψε στον τόπο της, ξεκινώντας συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ  Βέροιας ως καθηγήτρια στο θεατρικό εργαστήρι στο τμήμα ενηλίκων.
Μαζί της, πέρα από τον Πέτρο Ρίστα στην κιθάρα, την Νάντια Μοχάμεντ στο βιολί και την Σίσσυ Γεωργοπούλου στο φλάουτο., την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν και τα παιδιά της χορωδίας της ΚΕΠΑ, που τη συνόδευσαν σε κάποια τραγούδια. Η σπάνια καθαρή φωνή και η επιβλητική της παρουσία, μάγεψαν το κοινό, ενώ οι μικροί χορωδοί κατάφεραν να ξεπεράσουν το αρχικό τους τρακ και καταχειροκροτήθηκαν. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:






































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ