Quantcast

http://picasion.com/

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»: Και για τους κρεατοφάγους και για τους νηστεύοντες!

Μπιφτέκια λαχανικών - Μεγάλη ποικιλία σε καπνιστά παραγωγής μας
Και κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, όλοι μπορούμε να μπούμε πλέον στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια». Και οι αμετανόητοι κρεατοφάγοι και οι μερακλήδες και οι νηστεύοντες! Ναι, γιατί στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» πέρα από τα ντόπια κρέατα κορυφαίας ποιότητας, τα
πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα και τη μεγάλη ποικιλία σε καπνιστά κρέατα δικής του παραγωγής, καθ' όλη τη διάρκεια της νηστείας, μπορούμε να βρούμε και λαχταριστά, ζουμερά και νόστιμα μπιφτέκια λαχανικών, έτσι ώστε να ικανοποιηθούν όλοι!
Ιδανική λύση για αυτούς που νηστεύουν αλλά και το πιο πετυχημένο «κόλπο» για να κάνετε τα παιδιά σας να φάνε στα λαχανικά τους. Τα μπιφτέκια λαχανικών στο φούρνο γίνονται πεντανόστιμα, είναι υγιεινά και θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», έφτιαξε για εμάς τα πιο νόστιμα μπιφτέκια λαχανικών, έτοιμα να μπουν στο φούρνο ή και στο τηγάνι. Συνοδεύστε τα με πουρέ, ρύζι ή και πατάτες και απολαύστε ελεύθερα!
Αν δε νηστεύετε, δοκιμάστε οπωσδήποτε τα καπνιστά του, χοιρινό, κοτόπουλο, λουκάνικα, αλλά και τα πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα ή και τα χειροποίητα λουκάνικα!





Χοιρινό λουκάνικο με φέτα και πράσσο και Κοτόπουλο με λαχανικά και κουρκουμά




Σνίτσελ κότας γεμιστό με φέτα και λιαστή ντομάτα




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ