Quantcast

http://picasion.com/

Καταδρομική επιχείρηση της ασφάλειας σε «φρουτάδικο» στη Βέροια - Κατασχέθηκαν 3.690 € - 4 συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας συνελήφθησαν 4 άτομα και κατασχέθηκαν 7 παιγνιομηχανήματα και 2 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, εντοπίστηκε χθες (7-11-2017) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διενεργούνταν παράνομα
τυχερά παίγνια. Συνελήφθησαν ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, μία 33χρονη υπήκοος Ρουμανίας και δύο ημεδαποί ηλικίας 51 και 39 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με προσωρινά υπεύθυνο τον 41χρονο και υπάλληλο την 33χρονη, εντοπίσθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 7 ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, στις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν με ειδικό λογισμικό, παράνομα τυχερά παίγνια - «φρουτάκια» και συμμετείχαν σε αυτά ως παίκτες ποντάροντας χρηματικά ποσά, ο 51χρονος και ο 39χρονος, θαμώνες του καταστήματος.

Από το χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν τα παραπάνω παιγνιομηχανήματα και δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές στους οποίους ήταν συνδεδεμένα.

Επιπλέον, από το εσωτερικό του καταστήματος, των παιγνιομηχανημάτων αλλά και την κατοχή των συλληφθέντων, κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.690,30 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιγνίου.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται και ο 60χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ