Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάλεσμα συμμετοχής από τους υποστηρικτές του Ανδρουλάκη στην Ημαθία

Η ομάδα των υποστηρικτών του υποψηφίου επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκου Ανδρουλάκη από την Ημαθία με επίσημη ανακοίνωσή τους κάνουν δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής 19 Νοεμβρίου. Διαβάστε αναλυτικά: «Εξαιτίας της κήρυξης του τριήμερου πένθους που προέκυψε από τα ακραία
καιρικά φαινόμενα ο Νίκος Ανδρουλάκης για τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου φορέα της Δημοκρατικής Παράταξης πρότεινε:

α) την μετάθεση των εκλογών για την Κυριακή 29 Νοεμβρίου πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό από την επιτροπή Αλεβιζάτου επειδή αυτές συμπίπτουν με τις εκλογές των δικηγορικών Συλλόγων.

β) την αλλαγή της τηλεμαχίας (dibate) στην τηλεόραση από την Παρασκευή στο Σάββατο πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό – προφανώς και θα υπάρχουν κάποιοι λόγοι- από την κ. Γεννηματά.

Όπως είναι γνωστό οι εκλογές αυτές απαιτούν μια πνοή αναγέννησης, μια διάθεση αλλαγής γενιάς, μια ποιότητα στόχων, μια νέα αντίληψη και κυρίως μια νέα νοοτροπία για μια πραγματική αλλαγή.

Χρέος μας λοιπόν την Κυριακή 19 Νοεμβρίου να προσέλθουμε μαζικά στην κάλπη και να στηρίξουμε την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη» καταλήγει η ανακοίνωση των υποστηρικτών του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ