Quantcast

http://picasion.com/

Εσείς δοκιμάσατε τα καπνιστά του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια»;

Το καπνιστό κρέας δεν είναι μια καινούρια ανακάλυψη. Είναι μια παλιά τεχνική συντήρησης του κρέατος που του δίνει παράλληλα και μια ιδιαίτερη γεύση. Ειδικά αν το κρέας είναι αρίστης ποιότητας και η διαδικασία γίνει σωστά, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό. Γι' αυτό αξίζει να δοκιμάσουμε και να βάλουμε στις γευστικές μας συνήθειες τις νέες καπνιστές προτάσεις που μας προσφέρει το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».
Κοτόπουλο καπνιστό γεμιστό με λιαστή ντομάτα και φέτα, καπνιστό ψαρονέφρι, καπνιστές κοτομπουκιές, χοιρινή μπριζόλα καπνιστή με ρίγανη και καπνιστά λουκάνικα, είναι οι γεύσεις που ετοίμασε αυτή την εβδομάδα το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια».
Τα συν του καπνιστού κρέατος; Πέρα από αυτό το έξτρα κάτι στη γεύση που προσδίδει το κάπνισμα, ο χρόνος μαγειρέματος σχεδόν μηδενίζεται! Το ψήσιμο του καπνιστού κρέατος απαιτεί ελάχιστο χρόνο, γύρω στο 10λεπτο, καθώς η προετοιμασία του έχει γίνει με την αργή διαδικασία του καπνίσματος. Τα πιο συν; Η εγγύηση της ποιότητας που προσφέρει στο κρέας το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», που πλέον περνάει και στο καπνιστό.
Βάλτε λεπτές φέτες καπνιστού κρέατος σε μια πιατέλα και συνοδεύστε ιδανικά το κρασί σας. Χρησιμοποιήστε το σε σάντουιτς για μια πιο ιδιαίτερη γεύση ή μαγειρέψτε με διάφορες συνταγές, πχ χοιρινό καπνιστό στο φούρνο με μέλι και μπύρα, ή σαγανάκι με τυρί και μουστάρδα... 

Κρεοπωλείο Ειλικρίνεια
Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) 
τηλ. 2331061683





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ