Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επική γκάφα από μεγάλο Αθηναϊκό site!

Το διαδίκτυο έχει καταφέρει να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των πολιτών όχι μόνο για την αμεσότητά του, αλλά κυρίως για την υπερπληροφόρηση που προσφέρει σε όλα τα θέματα της καθημερινότητας. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που οι... bloggers είτε παραπλανούνται, είτε προβαίνουν σε αναληθή δημοσιεύματα. Σ' ένα τέτοιο
fake news υπέπεσε ένα πολύ γνωστό site των Αθηνών που θέλοντας να προβάλει τη Βεροιώτισσα πρώην παίκτρια του Nomads Εύη Ιωαννίδου, μας παρουσίασε την... «αδελφή» της, κάτι το οποίο βέβαια δεν ισχύει. Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα με τίτλο: «Η Εύη Ιωαννίδου μας συστήνει την κούκλα αδερφή της! Τι λέτε, μοιάζουν»;

Η Εύη Ιωαννίδου είναι μια από τις παίκτριες του Nomads που μονοπώλησε αρκετά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και παρά το γεγονός πως πλέον δεν βρίσκεται στο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media έχει μεγάλη απήχηση.
Είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης, ειδικά στο instagram,
και μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης μοιράζεται καθημερινά στιγμές από την ζωής της. Αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κούκλα αδερφή της, η οποία είναι όμορφη σαν την Εύη!»

Η «σύγχυση» προκλήθηκε γιατί η Εύη ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτο στο instagram, έγραψε από κάτω «αδερφούλα». Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, η εικονιζόμενη κοπέλα, που πολύ συχνά τη βλέπουμε σε φωτογραφίες μαζί με την Εύη μας στο instagram, μπορεί να μην είναι αδελφή της, είναι όμως κολλητή της, είναι η Μαρίνα Κυριαζοπούλου, είναι όντως κούκλα, είναι Βεροιώτισσα και συμμετέχει φέτος στο «VOICE» στην ομάδα του Σάκη Ρουβά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ