Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκλογικός «πυρετός» στην Κεντροαριστερά - Τι θα ψηφίσει η Βέροια;

Κορυφώνεται η προεκλογική ένταση στον χώρο της Κεντροαριστεράς στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Απομένουν μόλις λίγες ημέρες για την προσφυγή στις κάλπες και η αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα έχει κορυφωθεί. Εννιά υποψήφιοι πρόεδροι (ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αποχώρησε από την κούρσα για προσωπικούς λόγους) θα ριχτούν στην μάχη για το εισιτήριο της δεύτερης Κυριακής. Όπως είναι λογικό, ο προεκλογικός πυρετός στην πόλη της Βέροιας έχει χτυπήσει «κόκκινο» και οι συναντήσεις καθημερινά δίνουν και παίρνουν . 

Αν υποθέσουμε πως στην τελευταία εσωκομματική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ, το 2015, ψήφισαν περίπου 600 άτομα, τότε είναι ηλίου φαεινότερο πως στόχος των επιτελών του νέου πολιτικού φορέα είναι ο αριθμός αυτός να ξεπεράσει τους 2.000 ψηφοφόρους στην Ημαθία. 

Μέχρι στιγμής, έχουν επισκεφθεί τη Βέροια, ο Νίκος Ανδρούλακης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης και ο Βασίλης Κεγκέρογλου (εκπροσωπώντας την Φώφη Γεννηματά). 

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, μεγάλο φαβορί για την πρώτη Κυριακή είναι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ενώ για την δεύτερη θέση θα δωθεί πραγματικά μάχη μεταξύ των υποψηφίων. 

Πάντως, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αναφέρουν πως η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία μπορεί να κρύβει εκπλήξεις, τόσο στην πρώτη, όσο κυρίως στην δεύτερη Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ