Quantcast

http://picasion.com/

Δηλώσεις Γκίμα, Μαρκόπουλου και Τσουκανέλη για το παιχνίδι Φίλλιπος - ΑΓΣ Ιωαννίνων

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Φίλιππος Βέροιας - ΑΓΣ Ιωαννίνων και την επικράτηση της Βεροιώτικης ομάδας με 75-62, οι τεχνικοί των ομάδων Δημήτρης Γκίμας και Σοφοκλής Τσουκανέλης καθώς και ο παίκτης του Φιλίππου Στέργιος Μαρκόπουλος μίλησαν στους δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

Δημήτρης Γκίμας: «Κερδίσαμε δίκαια. Βέβαια δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν νευρικοί και είχαμε 11 λάθη, τα οποία είναι πάρα πολλά για ένα ημίχρονο. Στην επανάληψη τα λάθη περιορίστηκαν και αμυνθήκαμε καλύτερα. Υπήρχαν βέβαια διαστήματα που παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Κερδίσαμε, κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε με μοναδικό σκοπό την άνοδο. Επόμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο. Δύσκολο παιχνίδι αγωνιστικά αλλά και από γεωγραφικής άποψης. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα άλλωστε η ομάδα τώρα είναι πλήρης και ευελπιστούμε ότι όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».

Στέργιος Μαρκόπουλος: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Στο ημίχρονο όμως η ομάδα σοβαρεύτηκε. Δεν είχαμε περιθώρια για νέα ήττα μέσα στην έδρα μας. Δώσαμε το 100% του εαυτού μας και πήραμε την πολύτιμη νίκη».

Σοφοκλής Τσουκανέλης: «Ξέραμε σήμερα το παιχνίδι θα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο μιας και ο Φίλιππος αποτελεί αν όχι την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, μια από τις καλύτερες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, βγάλαμε ενέργεια, πιέσαμε στην άμυνα, τρέξαμε σε όλο το γήπεδο και θεωρώ ότι μπορούσαμε να ήμασταν αρκετά μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό αλλά ήμασταν επιπόλαιοι στην επίθεση μας, κάναμε πολύ εύκολα λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον Φίλιππο να βάλει εύκολα καλάθια. Επίσης χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Ο Φίλιππος διαθέτει παίκτες με ποιότητα με περισσότερη εμπειρία και έτσι κατάφερε να αποκτήσει διψήφια διαφορά κάτι που δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε στο τέλος. Συγχαρητήρια στον Φίλιππο και εύχομαι καλή συνέχεια αλλά συγχαρητήρια και στην δική μου ομάδα που για μεγάλο διάστημα ήμασταν συγκεντρωμένοι και δημιουργικοί. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και να διορθώσουμε τα λάθη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι την έδρα μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ