Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεκάδες κούτες γεμάτες αγάπη έφυγαν για την Αττική από το 2ο Δημοτικό Βέροιας (φωτο)

Ολοκληρώθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Νοεμβρίου η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Αττικής, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας. Δεκάδες κούτες, σακούλες και διάφορες συσκευασίες με ρούχα, μπουφάν, κουβέρτες, υποδήματα, λευκά είδη και
τρόφιμα μακράς διαρκείας, συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο χώρο του σχολείου, από γονείς, μαθητές και πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου. 
Συγκινητικό ήταν το γεγονός ότι οι μικροί μαθητές του σχολείου, όλες αυτές τις μέρες, με το χτύπημα του κουδουνιού, άφηναν το διάλειμμα στην άκρη και έτρεχαν να βοηθήσουν, να κουβαλήσουν και να πακετάρουν τα προϊόντα που έφταναν στο σχολείο. Μάλιστα, μαζί με τα προϊόντα, έστειλαν και πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, με καρδούλες και λόγια από την παιδική ψυχή τους γραμμένα επάνω στις κούτες.
Σήμερα, όλα τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν, μεταφέρθηκαν από τους γονείς στο κατάστημα ΕΛΤΑ Βέροιας, από όπου και έφυγαν αμέσως για τους πληγέντες της Αττικής. Σημειωτέον, την αποστολή των δεμάτων έχουν αναλάβει δωρεάν τα ΕΛΤΑ, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλλά και για κάθε πολίτη που επιθυμεί να στείλει δέματα από κάθε κατάστημα των ΕΛΤΑ, από σήμερα έως και τις 30 Νοεμβρίου. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους βοήθησαν σε αυτή την πρωτοβουλία, όπως τον Διευθυντή του Σχολείου, τους Δασκάλους, το Σύλλογο και την κ. Ελπίδα Κελεσίδου, το καφέ «βόλτα», το ΚΑΠΗ Βέροιας, το ξενοδοχείο «Εν Εάρι», τους γονείς και τον εξωσχολικό κόσμο αλλά και ίδια τα παιδιά για τη βοήθεια. Δείτε φωτογραφίες:
















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ