Quantcast

http://picasion.com/

Το «Coffee Go» τα έβαψε... Χριστουγεννιάτικα!

Delivery στο 2331062623 
Στα Χριστουγεννιάτικα ντύθηκε το «Coffee Go», το πιο πρωτοποριακό καφέ της Βέροιας, που έχει για εμάς την απόλυτη και πιο άνετη πρόταση να παραλάβουμε τον καφέ μας. Ή περνάτε με το αυτοκίνητο, σταματάτε στο παράθυρο, δίνετε την παραγγελία σας και την παραλαμβάνετε στο λεπτό, χωρίς να βγείτε καν από το αυτοκίνητο, ή με ένα τηλέφωνο στο 2331062623, έρχεται στο σπίτι ή στη δουλειά σας, σε λιγότερο από 15 λεπτά! 
Ξεχάστε την κίνηση της πόλης και εσάς να προσπαθείτε να σταματήσετε κάπου το αυτοκίνητο για να κατεβείτε να πάρετε καφέ. Περάστε από το «Coffee Go», που όχι μόνο θα σας φτιάξει τη διάθεση με την πιο X-mas διακόσμηση, αλλά θα σας φτιάξει και τον πιο τέλειο μυρωδάτο καφέ, που θα σας προσφέρει μαζί με ένα donut, κουλούρι ή νερό. 
Είσαι σπίτι ή στη δουλειά και θέλεις επειγόντως καφέ; Με ένα τηλέφωνο στο 2331062623 ο εκλεκτός καφές του «Coffee Go» έρχεται στο χώρο σου, μαζί με ένα donut, κουλούρι ή νερό. Καθημερινά, από τις 08:00 έως και τις 13:00, το «Coffee Go» βάζει ρόδες και έρχεται κοντά μας, με όλα του τα προϊόντα, καφέ, ζεστά ή κρύα ροφήματα, χυμούς, σνακ, σάντουιτς, donut, κρουασάν, κουλούρι, τυρόπιτες, μπουγάτσα και πολλά άλλα... Και μην ξεχνάτε, την κάρτα μέλους του «Coffee Go», με την οποία στους 6 καφέδες, ο 7ος είναι δώρο!


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ