Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Coffee Go» delivery: Τηλέφωνο στο 2331062623 και έφυγε!


ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
08:00 - 13:00
Το «Coffee Go» δε φέρνει τον καφέ μόνο στα χέρια του οδηγού, πλέον τον φέρνει και στην πόρτα μας! Ε ναι, το «Coffee Go» έβαλε ρόδες και έρχεται κοντά μας, καθημερινά από τις 08:00 έως και τις 13:00, με ένα τηλέφωνο στο 2331062623. Και μόνο μέσα σε λίγα λεπτά, καθώς γνωρίζει την αξία του να έχεις στα χέρια σου τον καφέ σου γρήγορα, να είναι γευστικός και ζεστός. Γι' αυτό και αν αργήσει πάνω από 15 λεπτά; Σας τον κερνάει!
Και φυσικά όλες οι παροχές του «Coffee Go» ισχύουν και στο πακέτο. Όπως στους 6 καφέδες, ο 7ος δώρο, ενώ με κάθε καφέ σας κερνάει donut ή νερό ή κουλούρι.
Και επειδή ο χειμώνας μπαίνει σιγά σιγά, το «Coffee Go» μας ετοίμασε και το απόλυτο «βάλσαμο» για το κρύο και ισχυρό όπλο για τις ιώσεις... σαλέπι! Ένας γευστικός και υγιεινός τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου. Ειδικά αν εργάζεσαι σε δύσκολο και κρύο περιβάλλον, ένα σαλεπάκι ζεστό θα είναι ότι πρέπει για να σε κρατήσει. Τα πάντα θα βρεις στο «Coffee Go». Από καφέ και ζεστά ή κρύα ροφήματα, χυμούς, μέχρι σνακ, σάντουιτς, donut, κρουασάν, κουλούρι, τυρόπιτες, μπουγάτσα και πολλά άλλα... Και όλα στο λεπτό, από τη θέση του οδηγού, ή με ένα τηλέφωνο στο 2331062623, σε λίγα λεπτά στην πόρτα σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ