Quantcast

http://picasion.com/

Μπίκας: «Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε και να κάνουμε ένα Επιμελητήριο Πρωταγωνιστή»

«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια για την αγορά και τον επιχειρηματικό κόσμο της Ημαθίας. Απευθυνόμαστε σε όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες, τους προσκαλούμε σε έναν προεκλογικό αγώνα γόνιμο, ζητάμε τη στήριξή τους και δηλώνουμε ότι τους θέλουμε συνεργάτες όχι μόνο στις επικείμενες εκλογές αλλά και στην προσπάθεια που θα ακολουθήσει, για να υλοποιήσουμε όλα όσα σχεδιάζουμε και προγραμματίζουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε. Να βγάλουμε το Επιμελητήριο Ημαθίας από την αφάνεια, από την απραξία και να κάνουμε όλοι μαζί, ένα Επιμελητήριο Πρωταγωνιστή». Αυτό είναι το κυρίαρχο μήνυμα που στέλνει παντού ο Γιώργος Μπίκας, ως υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας και επικεφαλής του πολυσυλλεκτικού συνδυασμού «Επιχειρηματική Ανανέωση» και όπως δείχνουν τα πράγματα αλλάζει την ατμόσφαιρα στον κόσμο της αγοράς, φέρνει ένα κλίμα ανανέωσης και δημιουργεί θέληση για ευρεία συσπείρωση δυνάμεων, προκειμένου να γίνει ένα βήμα μπροστά.

Τις ημέρες αυτές πραγματοποιούνται σε όλη την Ημαθία, συναντήσεις του συνδυασμού της “Επιχειρηματικής Ανανέωσης” με υποψήφιους και κόσμο από τον χώρο του εμπορίου, της βιοτεχνίας, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες από τον χώρο του τουρισμού, της μεταποίησης, του χώρου των μεταφορών, των εξαγωγών, της ενέργειας, του τομέα των υπηρεσιών, εκπροσώπους συνεταιρισμών και άλλους κλάδους της τοπικής οικονομίας. Γενικά εμφανίζεται μια μεγάλη κινητοποίηση, που αποτυπώνει και τη συσπείρωση που υπάρχει και μεγαλώνει συνεχώς, γύρω από την υποψηφιότητα του Γιώργου Μπίκα.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό για όλα τα παραπάνω και κάτι που τόνισε πρόσφατα ο ίδιος ο Γ. Μπίκας, σε μια από τις συγκεντρώσεις του συνδυασμού του, λέγοντας: “Ενώ στις προηγούμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Ημαθίας, πολλοί από εμάς ήμασταν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια, σήμερα είμαστε όλοι μαζί, στον ίδιο συνδυασμό, την “Επιχειρηματική Ανανέωση”, διότι εμείς κάνουμε πράξη τη δημιουργία μιας ενωτικής και μεγάλης προσπάθειας για το Επιμελητήριό μας”. Όπως ο ίδιος σημείωσε, “πρόκειται για μια προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν πρόσωπα από διαφορετικούς χώρους, που όμως συμφωνούμε ότι τα προβλήματα των επαγγελματιών δεν έχουν χρώμα και μαζί μπορούμε καλύτερα να τα παλέψουμε και να βρούμε τις λύσεις”. Μια άποψη που τη συμμερίζεται όλη η αγορά κι αυτή είναι η αιτία, που ο ήρεμο ς και ενωτικός λόγος του Γιώργου Μπίκα και των υποψηφίων του, δείχνει να κερδίζει τις εντυπώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ