Quantcast

http://picasion.com/

Μπαστιάνος: «Να βοηθήσω τη Βέροια να μείνει στην κατηγορία»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Βέροιας, Γιάννης Μπαστιάνος, και μίλησε για τις εμφανίσεις της Βέροιας, το πρωτάθλημα της Β Εθνικής που το χαρακτήρισε ως πρόκληση αλλά και τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά. Αναλυτικά όσα είπε: Για τις εμφανίσεις της Βέροιας τις πρώτες δύο αγωνιστικές: «Κανείς δεν πίστευε τη Βέροια στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας. Είμαστε όλοι νέοι, έχουμε φιλοδοξίες και παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Στο πρώτο παιχνίδι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία κόντρα στον Απόλλων Πόντου».

Για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής: «Είναι διαφορετικά από τα παιχνίδια της Κ20, είναι μια δύσκολη κατηγορία και δυνατή και θα με βοηθήσει να ωριμάσω. Είναι θετικά τα συναισθήματά μου στη Βέροια, είναι μια πρόκληση να παίζεις σε τέτοιο πρωτάθλημα, να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου και να γυρίσεις καλύτερος στην ομάδα σου και ακόμη πιο δυνατός».

Για το θέμα της Βέροιας που δεν μπορούσε να κάνει μεταγραφές:«Στην αρχή είχαμε προβλήματα, οι δυσκολίες μας έφερε πιο κοντά. Εμείς τα προβλήματα τα αφήνουμε εκτός γηπέδου και κοιτάμε να παίξουμε την μπάλα μας. Στόχος της Βέροιας είναι να μείνουμε στην κατηγορία, για αυτό ήρθα για να βοηθήσω την Βέροια. Προσωπικός μου στόχος είναι να γίνω καλύτερος και να επιστρέψω πιο δυνατός του χρόνου στον Αστέρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ