Quantcast

http://picasion.com/

Αποχώρησε ξαφνικά από το Nomads η Κολέτσα

Ακόμη μία οικειοθελής αποχώρηση είχαμε στο χτεσινό επεισόδιο του Nomads, με την Χριστίνα Κολέτσα να παίρνει αυτή την απόφαση λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο. «Εγώ κουράστηκα πάρα πολύ. Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά, το ξέρω 100% ότι είμαστε πολύ καλά παιδιά. Έχουμε μπλέξει μέσα σ' έναν κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε
σε διαδικασία να συζητάμε πράγματα, τα οποία είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ. Υπάρχουν στιγμές σαν αυτή που πραγματικά θέλω να πάω στο σπίτι μου. Το παλεύω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει φτάσει η ώρα να αποχωρήσω από το Nomads», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κολέτσα.

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από την τραγουδίστρια να αποχωρήσει για λίγο και μέσα σε λίγα λεπτά να του δώσει την τελική της απάντηση.

Εν τέλει στο χθεσινό επεισόδιο, η Χριστίνα Κολέτσα όχι μόνο δεν εμφανίστηκε ξανά στο παιχνίδι μετά την αποχώρηση της, αλλά ούτε και Γρηγόρης Αρναούτογλου προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση. Επίσης στο τρείλερ του σημερινού επεισοδίου, η ίδια δεν εμφανίζεται σε κανένα πλάνο με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν πως τελείωσε το ριάλιτι επιβίωσης για εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ