Quantcast

http://picasion.com/

Αναβλήθηκε το Κισσαμικός - Βέροια

Δεν διεξήχθη το Κισσαμικός-Βέροια στα Χανιά στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με την αναμέτρηση να αναβάλλεται λόγω μη προσέλευσης της ομάδας της Βέροιας που δεν κατάφερε να αναχωρήσει εγκαίρως από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα λόγω ομίχλης που επικρατούσε στο αεροδρόμιο για Μακεδονία η πτήση προς Ηράκλειο είχε καθυστέρηση τεσσάρων-πέντε ωρών με την αποστολή της Βέροιας να φτάνει μετά της 2 το μεσημέρι στην Κρήτη και ενώ η ώρα έναρξης του αγώνα είχε οριστείς στις 3μ.μ.

Οι φιλοξενούμενοι ειδοποίησαν για την καθυστέρηση και η διοργανώτρια αρχή πήγε την έναρξη του αγώνα μια ώρα πίσω, δηλαδή στις 4 μ.μ.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν για τα αποδυτήρια αφού η αποστολή της Βέροιας δεν είχε φτάσει ακόμα στα Περιβόλια.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, κ. Βισκαδούρος, στο φύλλο αγώνας ανέφερε: «Κατόπιν ενημέρωσής μας με e-mail από τη διοργανώτρια αρχή στις 13:41 έγινε αλλαγή της προκαθορισμένης έναρξης του αγώνος από 15:00 σε 16:00. Τη 16:00 νέα ώρα έναρξης στον αγωνιστικό χώρο ήταν παρατεταγμένη κανονικά η γηπεδούχος ομάδα, ενώ δεν είχε προσέλθει ακόμα η φιλοξενούμενη ομάδα.

Έγινε έλεγχος ταυτοπροσωπίας της γηπεδούχου ομάδος, ο αγωνιστικός χώρος ελέγχθηκε στα καθιερωμένα πλαίσια και ήταν κανονικός. Το φύλλο αγώνα έκλεισε στις 16:14 και η φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΕ Βέροια δεν είχε προσέλθει ακόμα».

Η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα δικαστήρια με την Βέροια βέβαια να έχει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που δείχνουν πως δεν ήταν δική της ευθύνη η καθυστέρηση και το πιθανότερο είναι πως το ματς θα οριστεί ξανά.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Κισσαμικού υπήρξε και δήλωση του προέδρου της ομάδας, Αντώνης Ροκάκης, ο οποίος υποστήριξε για την αναβολή της αναμέτρησης:

«Εμείς ενημερωθήκαμε, όχι βέβαια από την αρχή αλλά προς το μεσημεράκι ότι υπάρχει ένα θέμα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και δεν μπορούσε να ταξιδέψει η ομάδα της Βέροιας. Μας ζητήθηκε η παράταση μίας ώρας την οποία δώσαμε. Συναινέσαμε δηλαδή στη Football League ούτως ώστε να γίνει ο αγώνας.

Από εκεί και πέρα, τελικά δεν ήταν αρκετή όπως φάνηκε η μία ώρα. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλωστε δεν είναι θέμα δικό μας ή δεν είναι μόνο και δικό μας θέμα. Είναι θέμα διαιτητών, παρατηρητών, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για το αν επικοινώνησαν με τον ίδιο ή με άνθρωπο της ομάδας παράγοντας της Βέροιας ώστε να ενημερώσει σε τι σημείο βρίσκεται στο δρόμο η αποστολή:

«Γνωρίζουμε από πληροφορίες από το λεωφορείο της Βέροιας ότι θέλουν ακόμα ένα μισάωρο για να φτάσουν (εννοεί στις 4.45 περίπου), οπότε όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα είναι ζόρικα».

Για το αν ξέρει αν ο διαιτητής θα κλείσει το Φ.Α.:

«Ο διαιτητής μας είπε ότι βάσει του ΚΑΠ πρέπει να κλείσει το φ.α. Εφόσον η ομάδα της Βέροιας βρισκόταν αρκετά μακριά δεν μπορούσε να κάνει κάτι άλλο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ