Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βλέπει...«ταμείο» η Βέροια με Οφέι

Στο πρόσωπο του 18χρονου Γκανέζου, Τζίντεον Οφόρι Οφέι η Βέροια «βλέπει» την επόμενη πώλησή της. Τα δείγματα γραφής του Τζίντεον Οφόρι Οφέι είναι πολύ μικρά καθώς έχει αγωνιστεί μόλις σε τρία φιλικά παιχνίδια, ωστόσο στην Βέροια μιλάνε για ένα τεράστιο ταλέντο. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν στο πρόσωπό του, τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να
φέρει άμεσα χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να της δώσει οικονομική «ανάσα». Για του λόγου το αληθές την Τρίτη (17/10) από την διοίκηση των «κυανέρυθρων»… διέρρευσε πως για τον νεαρό Αφρικανό έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον γερμανικός σύλλογος που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία.

Όπως και να έχει είναι δεδομένο πως στον Οφέι ποντάρουν πολλά στην «Βασίλισσα του Βορρά» και θεωρούν ότι μέσα από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα θα «λάμψει» και θα προσελκύσει πολλά βλέμματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Απόστολος Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του δουλεύουν έξτρα με τον 18χρονο επιθετικό προκειμένου να βελτιώσουν τις αδυναμίες στο παιχνίδι του.

Από κει και πέρα στον αγωνιστικό τομέα, στην Βέροια θα ήθελαν την διεξαγωγή φιλικού αγώνα το προσεχές Σαββατοκύριακο (21-22/10) αλλά κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω των υποχρεώσεων των περισσοτέρων ομάδων στο Κύπελλο. Όσον αφορά την προπόνηση της Τρίτης (17/10) κύλησε χωρίς κάποιο απρόοπτο και με όλους τους παίκτες στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.


footballleaguenews.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ