Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Βεροιώτικες» μαγειρικές στο Ζάππειο

Στην Αθήνα βρίσκονται αυτό το τριήμερο εκπρόσωποι του τουρισμού, του πολιτισμού και της γαστρονομίας της Ημαθίας, στα πλαίσια της έκθεσης Imathia Quality. Ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Ημαθία στους τομείς αυτούς, μετακόμισε στο Ζάππειο Μέγαρο για παρουσιάσει στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη εικόνα της περιοχής μας. Η μαγειρική
κατείχε ένα σημαντικό κομμάτι της παρουσίασης, με γνωστούς και καταξιωμένους Σεφ της Ελλάδας να διδάσκονται από τους δικούς μας, Ημαθιώτικες συνταγές. 
Τη μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και ο Σεφ του «Βεροιώτη» Γιώργος Μεταξάς με τον Σεφ του «12γράδα» Γιάννηw Σαμούκαw, που ταξίδεψαν στο Ζάππειο, έχοντας στη βαλίτσα τους μια κλασσική και αγαπημένη Βεροιώτικη συνταγή, μοσχαράκι ξεστημένο, βάζοντας τις δικές τους μοντέρνες πινελιές, τόσο στη συνταγή όσο και στην παρουσίαση του πιάτου. Το αποτέλεσμα ενθουσίασε τον κόσμο που πέρασε και δοκίμασε το πιάτο αλλά και τους Σεφ που βρέθηκαν εκεί για να «κλέψουν» τις νόστιμες συνταγές από την Ημαθία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ