Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βεροιώτες Ρομά με πανελλαδική... δράση συνελήφθησαν στο Βόλο

Είχαν ρημάξει στις κλοπές ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά έμελλε να συλληφθούν στον Βόλο. Ο λόγος για τρεις Έλληνες Ρομά, οι δυο εκ των οποίων από τη Βέροια, που όπως αποδείχτηκε από την αστυνομική έρευνα, η δράση τους εκτείνονταν σε όλη την Ελλάδα, με κύριο στόχο χρήματα και κοσμήματα. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κατάφεραν να τους εντοπίσουν την Παρασκευή, έπειτα από κλοπή σε σπίτι 44χρονου σε περιοχή του Βόλου και συνελήφθησαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε πως την περασμένη Δευτέρα είχαν διαρρήξει και άλλη μονοκατοικία στην περιοχή, απ’ όπου απέσπασαν 50 ευρώ. 
Πρόκειται για έναν 39χρονο, έναν 21χρονο και έναν 35χρονο, οι οποίοι οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ζήτησαν προθεσμία να απολογηθούν και κρατούνται.
Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων, βρέθηκε μία χάρτινη συσκευασία με χασίς βάρους 0,92 γραμμαρίων και τα κλεμμένα χρυσαφικά, που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Σύμφωνα με έγκυρες αστυνομικές πηγές που επικαλείται το thessaliatv.gr, οι τρεις δράστες χρησιμοποιούσαν ένα παλιό ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο, του οποίου τον κινητήρα είχαν βελτιώσει, για να εξαφανίζονται με μεγάλη ταχύτητα από όποια σημεία της Ελλάδας και αν χτυπούσαν.

Οι κατοικίες τους στα Υψώματα Διαβατών Θεσσαλονίκης ερευνήθηκαν από την Αστυνομία, ωστόσο δεν βρέθηκαν κλοπιμαία, καθώς θεωρείται ότι τα έχουν κρυμμένα σε διάφορα σημεία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ