Quantcast

http://picasion.com/

Τσιάρτας: «Οι αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που θα το ψηφίσουν» - Λιολιόπουλος: «Είσαι άρρωστος στο μυαλό»

Ο Ημαθιώτης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας με σπουδαία καριέρα σε Ελλάδα και Ισπανία, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, όπου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ο πρώην παίκτης της Νάουσας, της ΑΕΚ και της Σεββίλης, αναφέρθηκε στο επικείμενο νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφίσει η κυβέρνηση για την αλλαγή
φύλου από 15 χρονών. Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει πως: «εύχεται οι πρώτες αλλαγές φύλλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος». 
Το νομοσχέδιο για το δικαίωμα στην επιλογή φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων (με βασική προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους και τη γνωμάτευση ειδικού ιατρικού συμβουλίου που θα συσταθεί στο νοσοκοκμείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού) θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια. Να θυμίσουμε πως υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν στην αρμόδια επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΣΥ, ΑΝ.ΕΛ και Ποτάμι με τη ΝΔ και την Ένωση Κεντρώων να επιφυλάσσονται. Αρνητική ήταν η ψήφος των ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής.
Όπως είναι λογικό, η ανάρτηση αυτή του Βασίλη Τσιάρτα προκάλεσε αντιδράσεις και σε τοπικό επίπεδο. Το στέλεχος της ΝΔ από τον δήμο Αλεξάνδρειας Νίκος Λιολιόπουλος, με ποστάρισμά του στο facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτός ο άρρωστος στο μυαλό, μια μερα πριν, ήρθε στο σχολείο μας και μίλησε στα παιδιά μας. Τρομάζω...». 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ